Κάηκαν παλέτες και χημικά προς ανακύκλωση στο προαύλιο της Εύρηκα

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, στις 8 σήμερα το βράδυ, στο προαύλιο της βιομηχανίας παραγωγής απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων Εύρηκα, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή και η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποσόβησε τον κίνδυνο για το κυρίως εργοστάσιο.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση και επί τόπου πήγαν έξι υδροφόρα οχήματα από την Π.Υ. Βόλου και τη Β’ Βιομηχανική Περιοχή, που με 15 πυροσβέστες άρχισαν την κατάσβεση.
Ερωτηματικό παραμένει πως ξέσπασε η φωτιά, καθώς την ώρα εκείνη ψιχάλιζε, ενώ η φωτιά ξέσπασε σε σωρό από ξύλινες παλέτες, χαρτόνια, δοχεία με χημικά προς ανακύκλωση και δοχεία με επεξεργασμένο νερό από τον βιολογικό καθαρισμό του εργοστασίου, ευτυχώς μακριά από τις δεξαμενές υγραερίου που διαθέτει το εργοστάσιο.

Τελικά και ενώ στο χώρο βρισκόταν περίπου 100 παλέτες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά στις 9.30 το βράδυ (επί τόπου παραμένουν δυνάμεις) με απολογισμό περίπου 30 καμένες παλέτες, χαρτόνια και δοχεία με χημικά προς ανακύκλωση, ευτυχώς, χωρίς να κινδυνέψει κανείς ή να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.