Παραδόθηκε και ο δεύτερος 19χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό στην Καλαμάτα

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Πέμπτη, οι δύο 19χρονοι, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Ο ένας εκ των δύο προσήχθη χθες ως ύποπτος από την Αστυνομία και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό. Τα θύματα φέρονται να είχαν λάβει χρηματικό ποσό 800 ευρώ έναντι παράνομων αναβολικών, τα οποία, όμως, δεν παρέδωσαν ποτέ στους δράστες.

Οι δύο 19χρονοι φέρονται ως οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο νεαρών, 25 και 26 χρονών, που ξεκίνησαν με μηχανή από την Καρδαμύλη για την Καλαμάτα το βράδυ της Τετάρτης, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Φιλικά τους πρόσωπα ενημέρωσαν την αστυνομία για την εξαφάνισή τους και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκαν οι σοροί τους σε χαράδρα. Η ανάσυρση έγινε το πρωί της Τετάρτης παρουσία ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι δύο νεαροί είχαν δεχτεί πολλές σφαίρες από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν εξ αρχής σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και εστιάστηκαν σε πρόσωπα με τα οποία οι δύο νεαροί είχαν επαφή από τον χώρο των γυμναστηρίων.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, στη διάρκεια μεταξύ τους συνάντησης υπήρξε διαπληκτισμός και ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και σκότωσε τα θύματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.