Αύριο στον ανακριτή ο 56χρονος που προσπάθησε να κάψει τη σύζυγό του

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε μετά την απολογία του σήμερα στον εισαγγελέα, ο 56χρονος, που χθες το βράδυ περιέλουσε με δύο μπουκάλια οινόπνευμα την 47χρονη πρώην σύζυγό του, με την οποία διαμένει μαζί, και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Ο 56χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε στον ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και του εμπρησμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλο. Το ζευγάρι λογομάχησε για λόγους αντιζηλίας, κάποια στιγμή ο καυγάς φούντωσε και ο 56χρονος πήρε δύο μπουκάλια οινόπνευμα, περιέλουσε την πρώην σύζυγό του και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και ζήτησε βοήθεια και βγήκε τρέχοντας στους δρόμους. Οι γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, που μετέβη στο σημείο.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη εγκαύματα Α’ Βαθμού σε ποσοστό 30% στο σώμα και στο πρόσωπό της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και νοσηλεύεται, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της σοβαρότητας της κατάστασή της. Ελαφρά εγκαύματα υπέστη και ο 56χρονος, στον οποίον παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και έξι χρόνια, αλλά διαμένει μαζί στο διαμέρισμα της 47χρονης γυναίκας. Ο 56χρονος είναι άνεργος και η γυναίκα είναι εργάτρια σε βιομηχανία της περιοχής. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά (τα δύο ενήλικα που δεν μένουν με την υπόλοιπη οικογένεια) και ένα ανήλικο, που διαμένει με το ζευγάρι, αλλά την ώρα του επεισοδίου απουσίαζε από το σπίτι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.