“Αυτό θα πει τόλμη”

Γράφει ο Κώστας Παρδάλης

Δεν έχει να κάνει με αγρότες εναντιωτές, στην συνέχεια του πολιτειακού ιστού και της κεκτημένης μέχρι τώρα οικονομικής υπερπροσπάθειας απόσβεσης των δανεικών χρεών, από πλευράς κυβέρνησης, με στόχο το συνεχές βούλωμα του αβούλωτου και ανικανοποίητου στομαχιού των σαρκοβόρων βρυκολάκων.

Έχει να κάνει με την κατάργηση των ορίων αυθυπαρξίας, όλων των εργαζομένων και με την παραβίαση της ίδιας τους της απόκτησης των κατακτημένων και των κεκτημένων.

Έχει να κάνει με μια μετριοπαθή υπέρβαση της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στο κατονομασμένο και στο ακατανόμαστο.

Δεν πρόκειται για μια νέα φαντασία, αλλά για μια νέα πραγματικότητα. Την μόνη πραγματικότητα που μπορεί να σταθεί απέναντι σ’ αυτό το σύνδρομο της νεοελληνικής παθολογίας, της αποπνικτικής διαλυοκρατούμενης υποτιθέμενης ελεύθερης διανόησης και του ανικανοποίητου ξενόφερτου ποδηγετισμού, σε οτιδήποτε ριζωμένο ελληνικό απόκτημα.

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, διότι ότι κατακτήθηκε μέχρι τώρα από τους εμφιαλωτές της δικής μας συνείδησης, είναι ανεπαρκές συγκρινόμενο με εκείνο που δεν έχει ακόμα κατακτηθεί.

Ένα αίσθημα ανικανοποίητου, το οποίο δεν ωθείται κατ’ ανάγκην προς τα εμπρός, αλλά προς όλες τις κατευθύνσεις, δηλαδή και προς τα πίσω, φθάνοντας μέχρι τις απαρχές.

Όλες αυτές οι μεθοδευμένες κινήσεις εμφορούνται από μισερά και ανθελληνικά συναισθήματα μιας παγκόσμιας οικονομικής ελίτ και από μια βουλημική τάση κατάργησης και κατάκτησης των ορίων, ικανοποιώντας την αρρωστημένη εσωτερική τους ανάγκη της υποταγής και κατάκτησης της αρχής της διανόησης, της λογικής, της έκφρασης και της Δημοκρατίας.

Η εμμονή στην συζήτηση από κυβερνητικής πλευράς και η διασπαστική επιχειρηματολογία των τηλεοπτικών προπαγανδιστών συντηρητικής απόχρωσης, προκαλούν ριζοσπαστική σύγχυση κριτηρίου επιλογών αποπροσανατολιστικού στόχου, στους εναντιωτές της αποπειρούμενης ποδηγεσίας, των εθνικών μας χαρακτηριστικών.

Γι αυτό πρέπει το μέτωπο αυτό της αρραγούς εθνικής αντίστασης, συνεννόησης και αγροτικής τόλμης να μείνει αδιάσπαστο και ακομμάτιστο διότι δεν εναντιώνεται στους ηνιόχους της Πολιτείας, αλλά στους νοσταλγούς της πάλαι ποτέ ναζιστικής φρίκης και επαναδιατυπωτές της χιτλερικής σβάστικας.

Ας δώσουμε λοιπόν ένα παράδειγμα εθνικής παλιγγενεσίας, σε όλα αυτά τα ασυνεχή αυτοφυή σκουλήκια, διδάσκοντας τους Ελληνική πεπατημένη και Ελληνική υφισταμένη ιστορική και Εθνική συνέχεια, δείχνοντας τους ότι, αν εξαφανιστεί το δικό μας παρελθόν και παρόν, τότε θα εξαφανιστεί και το δικό τους μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.