“Η ψευδαίσθηση της εξουσίας”

Γράφει ο Κώστας Παρδάλης

Στοιχεία φιλοδοξίας, υποψίες ματαιοδοξίας, ιστορικό ασυνειδητότητας, ψευδείς υποσχέσεις μαζί με μια ιμιτασιόν προσωπικότητα συνθέτουν το σύνολο ενός υπερενισχυμένου Εγώ ή Εμείς, το οποίο επιθυμεί να ασκεί εξουσία επί παντός και δια πάντα.
Ευνουχισμένες πρωτιές και αμφιταλαντευόμενα μη ανταγωνιστικά πεδία αναγνωρισιμότητας πιθανόν με πληρωμένα ναύλα, συνέτειναν στη άνοδο των ανισοτήτων και στην δημιουργία αλλοπρόσαλλων προσωπικοτήτων μιας γενικής παρά φύση κοινωνικής και πολιτικής δικτύωσης.
Ένα ασύμβατο πακέτο ανακατέματος μη αξιών, μια διασταύρωση σκοταδισμού και λαθεμένου χαράματος με βασικό υπόβαθρο μόνο το οικονομικώς επιτεύξιμο και υπεράνω στερέωμα την πολιτική και κοινωνική ανωμαλία με αποκρυφιστικό αμπαλάζ και κορδέλες φιλολαϊκές.
Γεγονός απογοητευτικό και συνάμα αποσαθρωτικό του υγιούς κοινωνικού ιστού, μη ανταγωνίσιμο και ταυτόχρονα αποτρεπτικό.
Μια κοινωνία σε κατάθλιψη που στοχοποιεί πανηγυρικά την επαγγελματική διαφορετικότητα κάνοντας την σηματοδοτική κανονικότητα, καταρρίπτοντας συθέμελα την πυραμίδα των αξιών μέσα σε ένα απαθές περιβάλλον μεσοβέζικης πραγματικότητας. Η κοινωνία είμαστε εμείς.
Εμείς πρέπει να σβήσουμε το διεφθαρμένο παρελθόν μας και να δημιουργήσουμε νέα κοινωνικά και δημοκρατικά πρότυπα ξερνώντας στο περιθώριο των σκουπιδιών την πολιτικοκοινωνική υποκρισία στήνοντας εξ αρχής νέους, υγιείς και ανταγωνίσιμους ηθικούς προσανατολισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.