«Μωροφιλόδοξοι πολιτικοί πράττουν το ίδιο…»

Αναφορά στο Πολυτεχνείο από τον κ. Λαϊνα Ιωάννη, Δημοτικό σύμβουλο Βόλου

Σήμερα μνημονεύουμε τη πολιτική αντίδραση μέσω μιας ειρηνικής επανάστασης που έγινε στις 17 Νοεμβρίου 1973 με πρωταγωνιστές που διέθεταν ελεύθερη συνείδηση να συλλογόνταν καλά ως άλλοι Κολοκοτρώνηδες. .Και τι κατόρθωσαν ; Κατόρθωσαν να αποτρέψουν τις σκοτεινές πολιτικές συντεχνίες και πρακτικές κάποιων πολιτικών με ανεπτυγμένο το αίσθημα της πολιτικής μωροφιλοδοξίας και να επαναφέρουν σε συνεργασία με τον υπόλοιπο λαό τη δημοκρατία στη χώρα μας. Μνημονεύουμε τη πολιτική κίνηση των νέων παιδιών- φοιτητών που δεν εναρμονίστηκαν με το τότε σύστημα πολιτικών αξιών και τα χαϊδέματα των Αμερικανών για καλύτερη ζωή.

Αγνόησαν τις σειρήνες του βολέματος και το φόβο που προξενεί η εξουσία ,όταν σου δείχνει το δυναμισμό της και στο τέλος απεδείχθει ότι αυτοί ήταν οι δυνατοί .

Πέρασαν τα χρόνια και επειδή πάντα κάποτε όλα επαναλαμβάνονται αλλάζει μόνο ο τόπος ο χρόνος και τα πρόσωπα .Σήμερα άλλοι μωροφιλόδοξοι πολιτικοί πράττουν το ίδιο , δείχνοντας στους “αδερφούς τους” Έλληνες σε συνεργασία με τις τρόικες και τα συναφή, τον κακό πολιτικό εαυτό τους . Μέσω τις πρακτικής τους τον κάνουν να αισθάνεται υπεύθυνος για όλα τα κακά που του συμβαίνουν και για την ανασφάλεια της επόμενης μέρας . Έχουμε λοιπόν σήμερα το τόπο της πολιτικής δυστυχίας , έχουμε τον κατάλληλο χρόνο , μας λείπουν μόνο τα πρόσωπα προκειμένου να αντιδράσουν πάντα μέσω της ειρηνικής επανάστασης, γιατί η εξουσία μπορεί να φαίνεται δυνατή και δυναμώνει περισσότερο γνωρίζοντας τις ανάγκες ενός λαού που κάθε μέρα αυτοκτονεί . Όμως αν εκπαιδεύσουμε ένα πρωί τη συνείδηση μας προκειμένου να την καταστήσουμε ελεύθερη, προκειμένου να συλλογάται καλά, όλες αυτές οι σκοτεινές πολιτικές συντεχνίες θα πάψουν να υπάρχουν γιατί οι πολιτικοί ως επαγγελματίες θα εξαφανιστούν από το πολιτικό σκηνικό , πιστεύοντας ότι έτσι θα διαφυλάξουν αφενός τον εαυτό τους και αφετέρου την πολιτική περιουσία τους .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.