Μια νέα ομάδα θα ξεκινήσει ο Μπέος για να διαλύσει Ολυμπιακό και Νίκη

Παρότι ότι βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, λόγω της δίκη τους για τα «στημένα», που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα αλλά αναβλήθηκε για τις 31 Οκτωβρίου, ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ετοιμάζει νέα ποδοσφαιρική ομάδα στη Μαγνησία!

Ο Μπέος, είναι αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξει καταδίκη του ή ότι θα αργήσει πάρα πολύ να εκδοθεί απόφαση, οπότε συνεχίζει με αυτό το σκεπτικό να θέλει να υλοποιήσει τα σχέδια του, δηλαδή της δημιουργίας μιας ομάδας στην πόλη με τον τίτλο «Βόλος», αγοράζοντας κάποιο ΑΦΜ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του, αυτή την περίοδο, είναι μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του που είναι φίλοι του Ολυμπιακού είναι απέναντι του, λόγω της διάλυσης της ομάδας, θέλει να ενώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και της Νίκης, υπό τη στέγη ενός συλλόγου που θα τον δημιουργήσει στα πρότυπα του και με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα κερδίσει πάλι τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΑΦΜ της ομάδας, που θα γίνει «Βόλος», έχει βρεθεί και το μόνο που τον προβληματίζει είναι αν αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ και θα είναι ελεγχόμενη από Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο ώστε να κάνει το παιχνίδι που ξέρει πολύ καλά να παίζει.

Και όλα αυτά, τα σχεδιάζει ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Β., κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να βρεθεί ο τρόπος ώστε η δημοφιλής ομάδα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ξεφορτώνοντας τα βάρη του παρελθόντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.