Νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Γ. Βαρούτσικος

Ο Γιώργος Βαρούτσικος ανακοινώθηκε κι επίσημα πλέον ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Γιώργος Τόρης, ενώ στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο είναι κι άλλοι γνωστοί παράγοντες που έχουν ασχοληθεί με την ερυθρόλευκη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο κ. Βαρούτσικος Γεώργιος είναι από σήμερα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον κ. Τόρη Γεώργιο να αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου. Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ πλαισιώνεται επίσης από τους κ.κ.: Κρατήρα Εμμανουήλ, Καφενταράκη Ιωάννη, Εμμανουήλ Βασίλειο, Μπούρα Νικόλαο και Ραϊδη Γεώργιο.

Στόχος της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Για το λόγο αυτό η πόρτα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη όλους του Βολιώτες που θέλουν σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια όλων μας να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακός Βόλου σε ρόλο πρωταγωνιστή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.