Έμεινε χωρίς έδρα και γήπεδο για προπόνηση η Κ20 της Νίκης!

Η ομάδα που έχει κάνει περήφανη τη Νικιώτικη οικογένεια φέτος, η ομάδα Κ20 του συλλόγου έχει μείνει χωρίς γήπεδο για έδρα και για προπονήσεις. Ευτυχώς που η Νίκη αγωνίζεται εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να γίνει ρεζίλι! Πάντως προπόνηση χθες δεν έγινε γιατί δεν υπήρχε γήπεδο…

Τι ακριβώς συνέβη; Η Κ20 της Νίκης Βόλου χρησιμοποιούσε με παραχώρηση το γήπεδο των Καναλίων. Το αντίτιμο ήταν 150 ευρώ το μήνα για τη χρήση του και πραγματικά οι άνθρωποι των Καναλίων είχαν τις εγκαταστάσεις στην εντέλεια, ενώ έκαναν και παρεμβατικές κινήσεις ώστε να μπορέσει να πληροί τις προϋποθέσεις της Super League.

Η οικονομική συμφωνία όμως δεν τηρήθηκε από την ΠΑΕ και έτσι οι άνθρωποι των Καναλίων, αφού δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν από μόνοι τους στα έξοδα και το γήπεδο έχει υποστεί φθορές από τη συνεχόμενη χρήση αποφάσισαν να το «κλείσουν». Χρήματα για εργασίες συντήρησης δεν υπάρχουν και αναγκάστηκαν ουσιαστικά να βάλουν λουκέτο.

Αν η Κ20 Νίκη αγωνίζονταν αυτή την αγωνιστική εντός έδρας υπήρχε θέμα τιμωρίας και προστίμου…

Το γήπεδο το χρησιμοποίησε και η ανδρική ομάδα λόγω εργασιών στο Πανθεσσαλικό καθώς και η Κ17. Αν δεν δοθούν τα χρήματα από την ΠΑΕ ώστε να τηρηθεί η συμφωνία, τότε η Νίκη θα έχει πρόβλημα, αφού έχει δηλώσει ως έδρα της την «κλούβα» που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο των Καναλίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.