Ήττα με ψηλά το κεφάλι στη Βέροια για τη Νίκη Βόλου

Και μόνο που κατάφερε η Νίκη Βόλου να αγωνιστεί στο παιχνίδι στη Βέροια ήταν επιτυχία. Η ήττα με 2-0 από την ομάδα της Ημαθίας για τη 15η αγωνιστική της Super League, ήρθε σε μία κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ομάδας και περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού η αγωνία για την επόμενη μέρα και το μέλλον είναι το πρώτο πράγμα που απασχολεί άπαντες στους κυανόλευκους. Πάντως όσοι παίκτες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ήταν πραγματικά ήρωες και αγωνίστηκαν με ψυχή αφήνοντας τα προβλήματα εκτός των γραμμών. Η Νίκη πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση και μάλιστα οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα μπορούσαν και να είχαν προηγηθεί, αλλά και γενικότερα να είχαν σκοράρει. Αν είχαν καταφέρει να πετύχουν ένα γκολ οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.

Άστοχη στην τελική προσπάθεια

Η Νίκη στο πρώτο μέρος ήταν δημιουργική και είχε ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει αλλά δεν βρήκε δίχτυα, αφού ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα η Βέροια πέτυχε το γκολ στο 38’ με τον Κάμπορα και πήρε προβάδισμα και στο σκορ αλλά και στην ψυχολογία. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού χάθηκε από την πλευρά των κυανολεύκων. Ο Αναστασόπουλος έκανε στο 13’ τη σέντρα, αλλά ο Αργύρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η Νίκη απάντησε με σουτ του Βεργώνη τέσσερα λεπτά μετά που κατέληξε άουτ. Στο 22’ ο Μουζακίτης απείλησε με σουτ, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν και αυτή που έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κάμπορα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μετά από παράλληλη σέντρα του Μπαργκάν και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε η Νίκη στο 43’. Ο Μουζακίτης σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Βέροιας. Αυτή η μοναδική ευκαιρία ήταν και η τελευταία για το πρώτο μέρος.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος

Κακό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με τη Νίκη αρχικά να προσπαθεί να πιέσει και στη συνέχεια να δίνει χώρο και να παίζει στην αντεπίθεση. Οι κυανόλευκοι δεν απέφυγαν το δεύτερο γκολ, ενώ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Υποτονικό το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους, με τους κυανόλευκους να μην αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στο 66’ ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλό σημείο για να μπλοκάρει σταθερά ο Δήμιζας. Τέσσερα λεπτά μετά ο Καλτσάς δοκίμασε το σουτ που πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Κι ενώ στο 83’ η Νίκη έχασε ευκαιρία για να σκοράρει με την κεφαλιά του Σκούρτη να βγαίνει άουτ, στο 84’ ο Μπεν έδωσε πάσα «πάρε βάλε» στον Καλτσά που με πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ροτζέριο έπιασε το σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μουζακίτη, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Καντιμοίρη. Στα τελευταία λεπτά, δύο καλές επεμβάσεις του Δήμιζα κράτησαν το 2-0. Στην πρώτη είπε «όχι» στον Καλτσά που βρέθηκε μόνος του απέναντι του, ενώ στη δεύτερη σταμάτησε κεφαλιά του Βούκιτς.

Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλτσάς, Βάθκεθ (87′ Άρτσι), Βεργώνης, Μπεν, Κάμπορα (69′ Βούκιτς), Μπαργκάν
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δήμιζας, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (65′ Σταμμπολζίεφ), Ίβενς, Μαρινάκης, Αργύρης, Αναστασόπουλος (87′ Γιαννιτσάνης), Μουζακίτης, Ροτζέριο, Μαχλελής (80′ Τζιώρας), Σκούρτης (80′ Ντουμίτρου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.