Ανακοίνωσε Χιντζίδη και Μοράν ο Ολυμπιακός

Στην ανακοίνωση δύο ακόμη παικτών προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Στράτου Χιντζίδη, αλλά και την απόκτηση του Λουίς Σάντσεθ Μοράν. Ο Χιντζίδης έχει 185 συνολικά συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις με 14 γκολ, πέντε εκ των οποίων με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Στη Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί 67 φορές, στη Γ 110 και στο κύπελλο οκτώ. Μετά το πρώτο μισό στον Ολυμπιακό, έκανε ένα δεύτερο γεμάτο εξάμηνο με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πολύκαστρο, Φωκικό, ΠΑΕ Θράκη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Πανηλειακό, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή και Παναχαϊκή.

Ο 28χρονο Ισπανός Μοράν, αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο Κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ερμή Αραδίπου, ενώ έχει παίξει επίσης στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, στην Χιχόν, στην ΑΕΚ Λάρνακας και στη Μιραντές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ Λουίς Σάντσεθ Μοράν και του 27χρονου ακραίου αμυντικού Στράτου Χιντζίδη.
Ο Μοράν έχει αγωνιστεί στη Σπόρτινγκ Β’, στην Σπόρτινγκ Χιχόν, στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην ισπανική Μιραντές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα του Ερμή Αραδίπου.
Ο Χιντζίδης ξεκίνησε την περσινή περίοδο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.