Αν χάσει… χάνεται

Υπάρχει και… πρωτάθλημα στη Νίκη Βόλου, που παρά την αβεβαιότητα στα διοικητικά την Κυριακή θα πρέπει να δώσουν έναν κρίσιμο για το μέλλον τους στη Super League αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τελικός με όλη τη σημασία της λέξεως για τους κυανόλευκους, αφού αν η Νίκη χάσει… χάνεται. Είναι από τα παιχνίδια που οι βαθμοί του μετρούν διπλοί, γιατί δεν προσθέτει η ομάδα μόνο στο ενεργητικό της πόντους ή πόντο, αλλά «κόβει» κιόλας από έναν βασικό της αντίπαλο για την παραμονή. Η ομάδα που κυνηγάει ουσιαστικά η Νίκη είναι το συγκρότημα που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη. Σε περίπτωση που η Νίκη χάσει η διαφορά με τον Πανιώνιο θα αυξηθεί και θα μειωθούν αρκετά οι πιθανότητες της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Κοτσαρίδης που θα εκτίσει την ποινή του στο ματς στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ λίγες πιθανότητες έχει ο Μαχλελής, που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.