Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά στη Νίκη σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο

Στο φιλικό παιχνίδι με την Τέτεκς η Νίκη Βόλου, εκτός από τα πολλά περιθώρια βελτίωσης που έδειξε ότι έχει, παρουσίασε και ορισμένα θετικά χαρακτηριστικά, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Η δουλειά του Βίλιαν Φλουτ και των συνεργατών του έχει αρχίσει να φαίνεται στο κυανόλευκο συγκρότημα με το μοντάρισμα φυσικά να μην έχει ολοκληρωθεί και μερικά βασικά κομμάτια του παζλ να λείπουν από την τελική «εικόνα». Την ώρα που αναμένονται οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και κάποιες ακόμα αποχωρήσεις, ορισμένοι παίκτες στο φιλικό παιχνίδι με τη Σκοπιανή ομάδα έδειξαν να έχουν βρει και θέση και ρυθμό, όσο κι αν είναι ακόμη νωρίς να πει κανείς κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο είναι ότι η Νίκη θέλει να στηριχτεί στην ταχύτητα, στην πίεση ψηλά που θα τις αποφέρει δεύτερες επιθέσεις και στη σφιχτή αμυντική της λειτουργία.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στο φιλικό ήταν και ο σκόρερ του τέρματος, ο 20χρονος, Αλέξανδρος Μουζακίτης. Αγωνίστηκε και στις δυο πλευρές της επίθεσης και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Σκοπιανών. Από κει και πέρα για μία ακόμη φορά πρέπει να επαναλάβουμε την ηγετική φυσιογνωμία του Ίβενς στον χώρο της άμυνας. Ο Βέλγος κουβαλάει αρκετές φορές και την μπάλα για να την προωθήσει, ενώ παρά το γεγονός ότι οι παίκτες που έχει δίπλα του είναι σε γενικές γραμμές νεαροί, δείχνει υπομονή, είναι ψύχραιμος και είναι εκεί για να επέμβει και να κατευθύνει όπου χρειάζεται.

Ο Σκούρτης που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αντί του Τζιώρα, έδειξε ένα βαρύ φορ, που θέλει αρκετή δουλειά για να αποτελέσει εναλλακτική εμπιστοσύνης. Έβγαινε έξω από την περιοχή, ζητούσε μπάλα, ωστόσο υστερεί σε τεχνική.

Θετικός με διάθεση ήταν ο Γιαννιτσάνης, ενώ ο Κοτσαρίδης άφησε καλές εντυπώσεις και στις δυο θέσεις που αγωνίστηκε, ως αμυντικό χαφ και ως δεκάρι. Ο Αργύρης έδειξε ότι πλέον δεν είναι ο νεαρός με μέλλον, αλλά ότι θέλει να εκμεταλλευτεί πάση θυσία τις ευκαιρίες που του δίνονται, ενώ ο Μέτσε αναμφίβολα έστω και στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε έστειλε το δικό του μήνυμα. Πως το ταλέντο δεν του λείπει και είναι σε μια ηλικία που αν δουλευτεί μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα…

Ίσως για κάποιους ποδοσφαιριστές αυτό το ματς να αποτέλεσε και κριτήριο, αφού ο Φλουτ θα συνεχίσει το ξεκαθάρισμα, θέλοντας να καταλήξει στο ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στη Super League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.