Για τρία χρόνια o Τσουμάγκας στη Νίκη

Μπορεί τα ΜΜΕ του Άρη να αναφέρουν ότι ο Κώστας Μανωλάς, συζητούσε με τη Νίκη που κινούνταν αποφασιστικά για την απόκτηση του, όμως στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του τελικά ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Μαγνησίας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. Ο Τσουμάγκας είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του εξαιτίας ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στους κοιλιακούς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από Αθήνα επιλέχθηκε αντί του Μανωλά…

Στη Νίκη Βόλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του contra.gr βρίσκονταν σε δίλημμα σχετικά με την προσθήκη στο κέντρο της άμυνας και ήταν ανάμεσα στον Τσουμάγκα και στον γιο του Στέλιου Μανωλά, Κωνσταντίνο. Τελικά επέλεξαν τον Τσουμάγκα, έτσι ο ποδοσφαιριστής θα είναι (μαζί με τον Αργυρίου που παραχωρήθηκε δανεικός) αντίπαλος της ΑΕΚ στο φιλικό της 17ης Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

O Τσουμάγκας είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 1991. Ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο, στη συνέχεια πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο έφυγε για την Πορτογαλίας και τη Λεϊξόες με την οποία έκανε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ καταγράφοντας 13 συμμετοχές στη Super League. Στη Γ’ Εθνική πέρυσι αγωνίστηκε 12 φορές λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Το Σάββατο η γενική συνέλευση μετόχων
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για αύριο, Σάββατο, στις 12μ. στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά.
Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η μεταφορά της έδρας της Εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν της από 25-6-2014 απόφασης του, καλεί τους μετόχους της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡΜΑΕ: 52543/006/Β/02/0028 , ΑΡ.ΓΕΜΗ: 126312299000, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26η Ιουλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο «VALIS HOTELS» που βρίσκεται στην περιοχή Σταθμός Αγριάς, Παραλία Αγριάς, στη Δημοτική Ενότητα Αγριάς του Δήμου Βόλου Μαγνησίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Μεταφορά της έδρας της εταιρείας
Εκλογή ελεγκτών για τις εταιρικές χρήσεις 2011-2012, 2012-2013, 2013- 2014.
Εκλογή νέων μελών ΔΣ.
Διάφορα θέματα διοικητικής μέριμνας –τήρησης αρχείων.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η πρώτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 9η Αυγούστου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 μ.μ., στον αυτό τόπο, σε περίπτωση δε εκ νέου μη επιτεύξεως απαρτίας, η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 20η Αυγούστου 2014, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και ώρα».

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης Βόλου για την περίοδο 2014-2015. Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι τις 12 Αυγούστου, ενώ όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ οι φίλαθλοι καλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παράταση στις ημερομηνίες.
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου , στη Χατζηαργύρη 14 – Δημητριάδος, στον 2ο όροφο, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 έως τος 14:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 66128. E-mail: [email protected] / [email protected]

Τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας και οι τιμές:
VVIP gold…1000€, αριθμός εισιτηρίων 120
Προνόμια: Δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking του Πανθεσσαλικού, έκπτωση 10% σε είδη ένδυσης της ομάδας, δωρεάν αναψυκτικό και σνακ στους αγώνες,δυνατότητα επιλογής θέσης.

VIP silver…400€, αριθμός εισιτηρίων 700
Παρακολούθηση αγώνα από τη σκεπαστή εξέδρα στις θέσεις δίπλα από τα VIP

BLUE…250€,αριθμός εισιτηρίων 700
Παρακολούθηση αγώνα από τις θέσεις της ανατολικής κερκίδας

FANS…140€, αριθμός εισιτηρίων 200
Παρακολούθηση αγώνα από τις θέσεις στο Νότιο Πέταλο

FUTURE…50€, αριθμός εισιτηρίων 300
Αφορά μαθητές έως 17 ετών
Παρακολούθηση των αγώνων από τις θέσεις που βρίσκονται στη νότια γωνία της σκεπαστής εξέδρας

Η περίοδος αιτήσεων για τα εισιτήρια διαρκείας ξεκινά στις 10/7 μέχρι και τις 12/8. Οι αιτήσεις και οι παραλαβές θα γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Χατζηαργύρη 14 με Δημητριάδος και μόνο από εκεί (ωράριο: Δευ-Παρ. 10.00-14.00 & 17.30-20.30).

Συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας στο Blue Club
Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης Βόλου της σεζόν 2014-2015 στη Super League από τον οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Κάθε μέρα μετά τις 18:00 ο σύνδεσμος ανοιχτός για τις προεγγραφές για τα διαρκείας όπως και για όσους θέλουν να εγγραφούν στον σύνδεσμο και να έχουν τα προνόμια των μελών του Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης, όπως:
1. Συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας.
2. Έκπτωση στις εκδρομές για τα εκτός έδρας.
3. Προτεραιότητα για τα εισιτήρια των εκτός έδρας αγώνων.
4. Έκπτωση στο υλικό του συνδέσμου όπως κασκόλ, μπλούζες, μπουφάν κλπ.
5. Έκπτωση σε όλες τις εκδηλώσεις του συνδέσμου.
Για πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου στην Μαιάνδρου 14 ή στο facebook στο Blue-Club Panagiotis Ntokouzis ή στο mail του συνδέσμου μας [email protected]».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.