Επιστρέφει το Ράλλυ Κένταυρος

Διαψεύδει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου τα σενάρια που ανέφεραν το “τέλος του Ράλλυ Όθρυς” και με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί πως ο φετινός αγώνας ματαιώθηκε διότι προτιμήθηκε να διεξαχθεί εκ νέου του Ράλλυ Κένταυρος.

Όπως αναφέρεται:
“Το τέλος σε κάποια διοργάνωση ενός αγώνα ράλλυ που σημειωτέον έχουμε διοργανώσει για αρκετά χρόνια θα το πούμε εμείς, όποτε και όταν θέλουμε. Δεν επιτρέπουμε στον οποιονδήποτε να βάζει τίτλους σε κάτι που μας αφορά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το Brad Name (τίτλος) “Ράλλυ Όθρυς” ανήκει αποκλειστικά στο σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, μιας και εμείς είμαστε αυτοί που το 2008 ξεκινήσαμε την προσπάθεια διεξαγωγής αγώνα ράλλυ στην περιοχή του Αλμυρού με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, παλαιάς και νέας, έως το 2015. Επίσης, οι ειδικές διαδρομές του αγώνα στο βουνό των Τιτάνων είναι οργανωτικά τουλάχιστον κομμάτι της Λέσχης, διότι σε αυτές επενδύσαμε αγώνες 8 ετών.
Κλείνοντας να αναφέρουμε και το λόγο (για να μην αιωρούνται διάφορα σενάρια από καλοθελητές) της μη διοργάνωσης του 9ου Ράλλυ Όθρυς 2016. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου λοιπόν, τα τελευταία 10 χρόνια συμπεριλαμβάνει και ζητά στους αγώνες της επόμενης χρονιάς το Ράλλυ Όθρυς, μαζί με τους υπόλοιπους αγώνες και τελικά διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας απ’ έξω (εδώ και 4 χρόνια) το πασίγνωστο Ράλλυ Κένταυρος με τεράστια ιστορία στο χώρο των αγώνων Ράλλυ. Μετά από έντονες επιθυμίες πολλών και γνωστών οδηγών αγώνων, αλλά και κατοίκων, επαγγελματιών, και φορέων του Βόλου και του Πηλίου, επιλέξαμε το come back του Κένταυρος το 2016. Επίσης να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία (ΟΜΑΕ) δεν εγκρίνει 2 ασφάλτινους αγώνες σε μια Λέσχη την ίδια χρονιά.
Άρα το Ράλλυ Όθρυς δεν τελείωσε, είναι κομμάτι των αγώνων της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου και θα συνεχίσει να διοργανώνεται τα επόμενα χρόνια”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.