ΕΠΣΘ: Ο απόηχος της 25ης αγωνιστικής

Η Σκιάθος έχασε την ευκαιρία της στο γήπεδο του Σαρακηνού, η ΑΕ Διμηνίου εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών που είχαν οι νησιώτες και έτσι, είχαμε αλλαγή δεδομένων σχετικά με την πρώτη θέση. Ας δούμε τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας με τη γλώσσα των αριθμών και της στατιστικής…

Στον 1ο όμιλο, η Σκιάθος είχε την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, οι δύο εκτός έδρας με 1-1, οι δύο εντός χωρίς γκολ. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών ύστερα από οκτώ συνεχόμενες νίκες στις εξόδους της. Η ΑΕ Διμηνίου κέρδισε μακρυά από το γήπεδό της ύστερα από τρεις σερί ήττες, ενώ κράτησε το μηδέν στην άμυνα για δέκατη πέμπτη φορά. Δεύτερη στη σειρά ισοπαλία για τον Σαρακηνό, που έχει δώσει τέσσερις σερί αγώνες στο γήπεδό του με δύο νίκες-δύο ισοπαλίες. Το 1-1 είναι το αγαπημένο σκορ ισοπαλίας, το έχει φέρει πέντε φορές από τα συνολικά επτά ισόπαλα αποτελέσματα
Ήττα μετά έξι αγωνιστικές για τον Θησέα, τέταρτο στη σειρά ματς χωρίς ήττα για τη Δημητριάδα. Είχε φέρει 2-2 με τον Θησέα, ακολούθησαν δύο εκτός έδρας νίκες και χθες ξανά 2-2 στην έξοδο με τον Άρη. Με το σκορ αυτό έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες, από τις πέντε που σημείωσε στη σεζόν. Με 0-3 ήταν και η τελευταία εντός έδρας ήττα του Μαγνησιακού, στα μέσα Δεκεμβρίου. Το σκορ αυτό έχει δώσει τρεις ήττες και δύο νίκες στην κυανόλευκη ομάδα. Τρίποντο ύστερα από καρέ ηττών για την Αγία Παρασκευή που κράτησε ανέπαφη την εστία της για έβδομη φορά. Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί του Άρη που έφθασε στις εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη, δεύτερη στη σειρά εντός έδρας ήττα για την ΑΕ 2002 με τρία γκολ διαφορά, ενώ ο Πανιώνιος κέρδισε μετά από πέντε αγώνες. Με 1-0 μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες. Τέλος, η Ιωλκός μπορεί να πήρε νίκη στα χαρτιά, αλλά υποβιβάστηκε αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, δεν καλύπτεται η διαφορά των οκτώ βαθμών από την προηγούμενη στο βαθμολογικό πίνακα ομάδα. Καλύτερη άμυνα κι επίθεση για την ΑΕ Διμηνίου με 56 και 6 γκολ αντιστοίχως, λιγότερα τέρματα έχει βάλει ο Πανιώνιος, 21 και περισσότερα έχει δεχθεί η Ιωλκός, 48.

Στο 2ο όμιλο, η Δήμητρα έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς να σκοράρει και γνώρισε την τρίτη της ήττα στη σεζόν, ο Αστέρας πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ του ομίλου με το 7-0 επί της Μακρινίτσας κι ολοκλήρωσε την εντός έδρας παρουσία του με δέκα νίκες-δύο ισοπαλίες και τέρματα 37-8. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Αίας με το όγδοο διπλό στο πρωτάθλημα, ο Πρωτεσίλαος είχε εύκολη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς που έδωσε. Στον Πτελεό, σημείωσε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις και για τον Διαγόρα που διατήρησε το αήττητο στο Στεφανοβίκειο με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, τέρματα 25-4.
Οι Μυρμιδόνες έχασαν ύστερα από επτά αγωνιστικές, η Αγχίαλος πήρε την ένατη της νίκη στη σεζόν και τρίτη εκτός έδρας, ενώ για δεύτερη φορά σκόραρε τρία γκολ σε έναν αγώνα. Δωδέκατη ήττα για την ΕΜΑ, ο Αχιλλέας έχασε τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ως γηπεδούχος, ενώ ο Άθλος έχει πάρει τα δύο τελευταία εντός έδρας με το ίδιο σκορ, 3-0. Η ομάδα του Αλμυρού κέρδισε για τρίτη φορά και προσπέρασε στην κατάταξη τον Αετό που συμπλήρωσε δεκάδα ηττών στη σειρά. Η Μακρινίτσα είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη. Καλύτερη επίθεση κι άμυνα για τον ΓΣ Αλμυρό, που θέλει ένα βαθμό για να τερματίσει πρώτος τα δύο τελευταία ματς, με 59 και 12 γκολ αντιστοίχως, χειρότεροι αριθμοί για τη Μακρινίτσα με 16 γκολ υπέρ και 82 κατά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.