Ευχάριστος «πονοκέφαλος» η ενδεκάδα

Η καλή εμφάνιση νεαρών ποδοσφαιριστών και οι δύο επιστροφές, δίνουν τη δυνατότητα στο Νίκο Παντέλη να έχει περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει της εξόδου στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Football League.

Ο νεαρός Αλέξανδρος Νικολιάς, μπορεί να αποτελεί μέχρι στιγμής το ερωτηματικό για τον αγώνα της Κυριακής, ωστόσο υπήρξαν παίκτες που… κέρδισαν πόντους με την εμφάνιση τους στο ματς κυπέλλου με τα Χανιά, άρπαξαν την ευκαιρία και πλέον διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Σίγουρα στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Πινάρες, Μπιτάνγκ και Κούτσι. Από κει και πέρα ο Μπάρμπας εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Χιντζίδης ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα.

Κασμερίδης, Κεσίδης και Μέζα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και… βάζουν δύσκολα στον Νίκο Παντέλη δημιουργώντας του έναν ευχάριστο αντίπαλο για την ενδεκάδα.

Από κει και πέρα, Ρόκας, Καρράς και Κορνελάτος βρίσκονται στο απουσιολόγιο του τεχνικού τιμ, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Ερωτηματικό όπως αναφέρθηκε αποτελεί ο Αλέξανδρος Νικολιάς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και το πιο πιθανό είναι να προστατευτεί ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.