Κρίνει πολλά το ματς με τον Εργοτέλη

Κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής για τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό

Αναμφίβολα μία ομάδα ούτε σώζεται, ούτε πέφτει κατηγορία από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κι όμως για τη Νίκη Βόλου, παρότι είναι αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα της Super League, το ματς με τον Εργοτέλη μπορεί να θεωρηθεί κομβικό. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και γι αυτό τον λόγο η κατάκτηση των τριών βαθμών θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τους νεοφώτιστους.

Η Νίκη μέχρι στιγμής έχει δώσει τρία παιχνίδια που δεν μπορούσαν αναμφίβολα να βγουν συμπεράσματα για το τι μπορεί να πετύχει στο πρωτάθλημα. Το ματς απέναντι στον Εργοτέλη, σε μία ομάδα δηλαδή, που θέτει τους ίδιους στόχους και είναι στα ίδια… κυβικά, αναμφίβολα θα δείξει για τι μπορούν να παλέψουν οι κυανόλευκοι στη συνέχεια. Η Νίκη χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, ώστε να βάλει από κάτω τουλάχιστον μία ομάδα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά δεν κρίνει μόνο αυτά τα δύο.

Από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του Σβεν Βάντεμπροεκ στον πάγκο της ομάδας. Ο Βέλγος δίνει τις εξετάσεις τους ως πρώτος προπονητής, παίρνοντας προαγωγή μετά την απομάκρυνση του Βίλιαν Φλουτ και αν θα τα καταφέρει θα παραμείνει στο «τιμόνι». Αν όχι τότε ο Ανδρέας Πάτσης, θα αρχίσει να σκέφτεται για τον αντικαταστάτη του.

Επίσης ο αγώνας με τον Εργοτέλη για την 4η αγωνιστική της Super League, θα κρίνει πολλά και για την παρουσία του κόσμου της ομάδας. Γενικότερα στις τάξεις των οπαδών υπάρχει μία απογοήτευση, όχι τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι κυανόλευκοι στα δυο παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους στη συνέχεια και η στήριξη τους, θα εξαρτηθεί κατά πολύ, από το τι θα δείξει η ομάδα την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια η Νίκη Βόλου έχει πιστούς οπαδούς, που δεν είναι των κατηγοριών και των αποτελεσμάτων. Ωστόσο στη Super League, δεν πόνταρε μόνο σε αυτούς ο Ανδρέας Πάτσης, που επίσης δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.