Λίγες μέρες προθεσμία από Τζαναβάρα και ποδοσφαιριστές…

Μέχρι τα Χριστούγεννα φαίνεται πώς είναι η άτυπη προθεσμία του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου… Αυτό είπε ξανά και χθες ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Βέροια για τον ίδιο, αλλά αυτό έχουν στο μυαλό τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες είναι στην αναμονή να ενημερωθούν για τυχόν εξελίξεις κι αν υπάρχει «φως στο τούνελ», καθώς θέλουν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους. Και μόνο ότι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Βέροια και το πάθος που επέδειξαν, είναι από μόνο του άξιο συγχαρητηρίων, με τον Κορίνθιο τεχνικό να προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του «ζωντανή» ακόμη και… «ακέφαλη»…

Ο Τζαναβάρας όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κοιτούν το μέλλον τους και θέλουν να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση γι αυτούς. Έτσι βρίσκονται στην αναμονή και περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Ερασιτέχνης και οι υπόλοιποι εξωδιοικητικοί που έχουν αναλάβει να βρουν μία λύση, να τους πουν αν υπάρχει ελπίδα. Φυσικά και δεν περιμένουν να ακούσουν ευχολόγια και υποσχέσεις, αλλά να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Οι παίκτες της Νίκης έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μετά θα τους δοθεί ρεπό από την τεχνική ηγεσία. Αν δουν όμως οτι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει κάτι σημαντικό στο διοικητικό κομμάτι, ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.