Μηδέν στην άμυνα σε 13 αγώνες

Η χθεσινή ισοπαλία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη σε εντός έδρας αγώνα για την ομάδα του Βελεστίνου. Ο Ρήγας Φεραίος ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση με την Πύδνα Κίτρους, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι, αρκέστηκε στον ένα βαθμό.

Μιλώντας μετά το ματς, ο Λάκης Μπακάλης επισήμανε πως έγινε “παιχνίδι πολύ δυνατό που δεν είχε τη μεγάλη ποιότητα αλλά η δική μας ομάδα έβγαλε τρεις-τέσσερις φάσεις” και συμπλήρωσε: “Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και είχαμε ένα ακυρωθέν τέρμα. Μετά το πρώτο τέταρτο που η Πύδνα μπήκε καλύτερα, ισορροπήσαμε και νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους”.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι “κυανόλευκοι” μετρούν οκτώ ισοπαλίες, εκ των οποίων οι έξι είναι χωρίς γκολ, ενώ από τα 24 παιχνίδια που έχουν δώσει, στα μισά και παραπάνω, ο Κεφαλάς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην χάνεις… Συνολικά δεκατρία τα ματς στα οποία ο Ρήγας Φεραίος δεν δέχθηκε γκολ κι από την άμυνα ξεκινάει η πολύ καλή παρουσία του και η βαθμολογική συγκομιδή… Στο Βελεστίνο, έχουν σκοράρει μόνο η Τσαριτσάνη (γκολ δίχως σημασία όταν το σκορ ήταν 3-0 υπέρ του Ρήγα), Φαρκαδόνα και Αχέρων που έφυγαν με το διπλό (σκορ 0-1), ο Φωκικός που έκανε τη ζημιά με 1-1, ο Θεσπρωτός δύο φορές. Όμως η γενικότερη εικόνα είναι πως το σύνολο του Λάκη Μπακάλη χαρακτηρίζεται για την καλή αμυντική τακτική του.

Οι αγώνες που ο Ρήγας Φεραίος κράτησε το μηδέν:
2η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος 0-0
5η αγωνιστική: Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος 0-0
7η αγωνιστική: Θεσπρωτός-Ρήγας Φεραίος 0-2
9η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Νεοκαισάρεια 2-0
12η αγωνιστική: Πύρασος-Ρήγας Φεραίος 0-0
13η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Αιγινιακός 2-0
15η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας 3-0
18η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Φιλιππιάδα 1-0
19η αγωνιστική: Οπούντιος-Ρήγας Φεραίος 0-2
20ή αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Τύρναβος 0-0
22η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου 0-0
23η αγωνιστική: Καναλάκι-Ρήγας Φεραίος 0-2
27η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος-Πύδνα 0-0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.