Οι βραβεύσεις στην κοπή πίτας του ΟΥΚ

Όλη η οικογένεια του ΟΥΚ (αθλητές, γονείς, προπονητές, μέλη δ.σ., φίλοι του συλλόγου) έδωσαν το “παρών” στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας και τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών, την Κυριακή 7/2 στην αίθουσα «Φίλια Γη».

Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της πίτας από τους Γιάννη Αντωνόπουλο και Τάσο Μαρινάγη, επίτιμο πρόεδρο και νυν πρόεδρο του ΟΥΚ αντιστοίχως. Μετά μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που πέρασε από τον πρόεδρο Τάσο Μαρινάγη, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών.
Πρώτοι βραβεύτηκαν οι αθλητές του κολυμβητικού τμήματος για τις ατομικές και ομαδικές επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά. Ακολούθησε η βράβευση των ομάδων υδατοσφαίρισης Εφήβων και Νέων Ανδρών, οι οποίες κατάφεραν το 2015, να προκριθούν στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων πανελληνίων πρωταθλημάτων (στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας μας).
Βραβεύτηκαν επίσης οι μαθητές-αθλητές του συλλόγου, που το 2015 πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας, για την προσφορά του στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, στον Νίκο Βενετόπουλο, νυν ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης της ΚΟΕ και προπονητή της εθνικής Παίδων, παλαίμαχο διεθνή υδατοσφαιριστή, με 250 συμμετοχές στην εθνική Ομάδα, τέσσερις φορές πρωταθλητή Ελλάδος με το σκουφάκι του Ολυμπιακού Πειραιώς, τρείς χρονιές πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με συμμετοχές σε δύο Ολυμπιάδες και δύο παγκόσμια πρωταθλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Βενετόπουλος έκλεισε την αθλητική του καριέρα, ως παίκτης του ΟΥΚ Βόλου, το σκουφάκι του οποίου φόρεσε από το 2001 ως το 2003! Την όμορφη βραδιά στόλισαν γευστικά, οι μαμάδες των αθλητών που επιμελήθηκαν του πλούσιου μπουφέ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων της ΚΟΕ Λάκης Αντωνιάδης και ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ Δημήτρης Χαλέβας.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΟΥΚ οφείλονται θερμές ευχαριστίες: στον κ. Μίλτο Μουστακαλή για την παραχώρηση της αίθουσας «Φίλια Γή» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στην κ. Πέννυ Τσαούτου και την ΕΨΑ για την προσφορά των αναψυκτικών, στην σχολή xορού Chorus Line της κ. Βάσως Τηλιοπούλου για την χορευτική επίδειξη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και στις μαμάδες που επιμελήθηκαν του μπουφέ της εκδήλωσης. Επίσης τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς: www.z-pharm.gr – Χριστίνα Ζολώτα, Νίκο Αθανασόπουλο, Μαρία Κοντογεώργου, το κατάστημα Bold & Body, τα καταστήματα Intersport και την Σχολή Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης “Himera Sailing”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.