Ολυμπιακός: «Δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Καραντώνη στον αγώνα του κυπέλλου με τη Λάρισα εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε αυτή τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί ανάλογες διαιτησίες στο μέλλον και ότι στην ερυθρόλευκη ομάδα θέλουν να πιστεύουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να αδικηθεί ο Ολυμπιακός σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Η περσινή περίοδος ολοκληρώθηκε με τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Ακρίβο να στερούν από τον Ολυμπιακό Βόλου την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε από εκεί όπου τελείωσε η περσινή. Με μία ανάλογη κάκιστη για την ομάδα μας διαιτησία, αυτή τη φορά από τους κυρίους Καραντώνη, Πάτρα και Κελαζόγλου.
Αραγε, ο ορισμός των διαιτητών έγινε από τον κ. Ντάλας; Αν όχι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τους παράγοντες της διαιτησίας να αδικηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.
Ελπίζουμε στη συνέχεια της χρονιάς, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με την ίδιο τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βιώσει την αδικία όσο καμία άλλη ομάδα. Φτάνει.
Κύριε Μπριάκο, τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο φίλαθλος κόσμος του, δεν θα ανεχθούν στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.