Πρόωρος τελικός το ματς με τον Απόλλωνα για τον Ολυμπιακό

Όταν μία ομάδα θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της και έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη σεζόν, τότε αναμφίβολα, το τρίτο της ματς στη διαδικασία, όσο κι αν είναι νωρίς και ακούγεται τραβηγμένο, θεωρείται ένας πρόωρος τελικός για την ίδια. Αυτό συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού μετά τις δύο ήττες του στο πρωτάθλημα με Ζάκυνθο και Ηρακλή και το άσχημο ξεκίνημα του, δεν υπάρχει κανένα μα κανένα περιθώριο για λάθος και για απώλεια στον αγώνα με τον Απόλλωνα 1926, στο ΕΑΚ για την 3η αγωνιστική της Football League (24/10, 16.00).

Μόνο οι τρεις βαθμοί θα επαναφέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια και τον Ολυμπιακό εντός «τροχιάς», καθώς σε περίπτωση ακόμη και ισοπαλίας η κατάσταση θα δείχνει δύσκολη για τη συνέχεια, όχι τόσο βαθμολογικά, μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Οι απουσίες δεν λείπουν για τον Νίκο Παντέλη για το ματς της 3ης αγωνιστικής και το μεγαλύτερο πρόβλημα του εντοπίζεται στα αμυντικά χαφ. Εκεί απ’ όπου θα απουσιάζουν οι Ρόκας και Κορνελάτος, ενώ στη διάθεση του δεν βρίσκονται και οι Χιντζίδης και Καρράς. Το τεχνικό τιμ έχει ρίξει κυρίως το βάρος στην ανύψωση του ηθικού των παικτών, καθώς και στα λάθη τακτικής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και εμφανίζονται έτοιμοι για το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.