«Πρώτη θέση στη Football League»

Ο Αποστόλης Σκαφίδας, μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μίλησε στο sportfm Μαγνησίας και οι δηλώσεις του κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με όλους όσοι έχουν μιλήσει μέχρι τώρα για τη νέα προσπάθεια της ερυθρόλευκης ομάδας. Κάλεσμα στον κόσμο και υπόσχεση για την πρώτη θέση και την άνοδο από τον κ. Σκαφίδα.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του:

Απομαγνητοφώνηση magnesiasports.gr

«Μετά τα πλέι οφ ο κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης είχαν δηλώσει ότι ήθελαν να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ. Κάποιοι επιχειρηματίες βγήκαμε μπροστά με το σύνθημα «Ή τώρα ή ποτέ». Σε αυτή την προσπάθεια ήρθαν κι άλλοι κοντά μας και υπήρξε ενδιαφέρον. Το Α και το Ω είναι οι απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία των καιρών, βάλαμε τα εισιτήρια διαρκείας 120 ευρώ και πιστεύουμε ότι αυτό θα εκτιμηθεί από τον κόσμο. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά σε 500 φιλάθλους και διαφορετικό σε 5.000 φιλάθλους.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ηδη αρκετοί φίλαθλοι έρχονται στα γραφεία για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και τηλεφωνικά και από την προσέλευση. Και επειδή δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τον κόσμο θα υπάρχουν εκδοτήρια για διαρκείας στο κέντρο του Βόλου και στην Αγριά».

Για τον στόχο της ομάδας: «Είπαμε φέτος είναι η ευκαιρία μας. «Ή τώρα ή ποτέ». Είναι η τελευταία ευκαιρία, εμείς προσπαθούμε πάρα πολύ και πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι πρέπει να γεμίζει το γήπεδο για να μας υπολογίζουν όλοι. Σκοπός είναι η πρώτη θέση στη Football League, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά τέτοιον καιρό να συζητάμε τέτοια εποχή για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού για τη Super League. Η διάθεση όλων μας είναι να τα καταφέρουμε».

Τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο: «Ο κόσμος και η πόλη πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει και εκεί που ήταν, που με τους γνωστούς τρόπους τον έβγαλαν από εκεί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα που από το υστέρημα του θα δώσει για το εισιτήριο διαρκείας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.