Σενάρια για Ολίσε και Ολυμπιακό

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο Ανατολίτης εξιστόρησε με λεπτομέρειες στους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς τις συνομιλίες του με τον Ολίσε! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, έδωσε το «παρών» στα αποδυτήρια και εξιστόρησε ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών τι ακριβώς συνέβη τα τελευταία 24ωρα με τον παίκτη, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα! Ο Ανατολίτης ανέφερε από την αρχή όσα διαδραματίστηκαν, ότι δηλαδή από το βράδυ της Παρασκευής ο Νιγηριανός μέσος ενημέρωσε για την πρόθεσή του να φύγει, λέγοντάς του αρχικά ότι ήθελε να πάει στην οικογένειά του.

Μετά, όταν του ζητήθηκε να υπογράψει έγγραφο, που δεν θα του επέτρεπε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, ο Ολίσε φέρεται ότι αρνήθηκε.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που έδωσε αναγκαστικό ρεπό στον Ολίσε, λέγοντας πως δεν τον υπολογίζει, αφού, όπως τόνισε, δεν ταιριάζει σε αυτό, που θέλει στα αποδυτήρια. «Μπορείς να φύγεις, γιατί σε λίγες εβδομάδες θα έρθεις ως αντίπαλος», του είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές, ότι ο παίκτης έχει κλείσει ήδη σε άλλη ομάδα. Ο παίκτης αποχώρησε, δεν προπονήθηκε και το μέλλον του είναι δυσοίωνο… Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Πανσερραϊκός έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.