Στα 50 κορυφαία ταλέντα του κόσμου ο Λημνιός

Ο 17χρονος από τη Νέα Ιωνία Βόλου ξεκίνησε από τους Νέους Αθλητές Νίκης

Μεγάλη αναγνώριση τόσο για τον Δημήτρη Λημνιό όσο και για τις ακαδημίες του Ατρόμητου, καθώς η «Guardian» συμπεριλαμβάνει τον 17χρονο ποδοσφαιριστή στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου! Ο Βολιώτης παίκτης που ξεκίνησε από τους Νέους Αθλητές Νίκης, εδώ και τρία χρόνια ανήκει στον Ατρόμητο, είναι βασικός στην εθνική Παίδων και αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα, με την οποία πέρυσι έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ και φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα «theguardian» παρουσιάζει τους 50 καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1998 και μέσα σε αυτήν την λίστα είναι και ο Δημήτρης Λημνιος. Το Next Generation περιλαμβάνει ένα μωσαϊκό από παίκτες και κάτω από καθεμία κρύβεται μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία -και προοπτική- τρυφερής ηλικίας. Ο Δημήτρης Λημνιός του Ατρόμητου προτείνεται σε αυτή ως ένα από τα πιθανά μεγάλα ταλέντα του Next Generation, ως ελπιδοφόρα προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια τιμητική διάκριση τόσο για τον ίδιο τον Λημνιό όσο και για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς είναι ο μοναδικός Έλληνας που βρίσκεται στην 50άδα.

Στο κείμενο αναφέρεται: “Ένας ταλαντούχος, αριστεροπόδαρος επιθετικός ποιυ είναι γνωστός για τα ακροβατικά του τέρματα, ο 17χρονος έχει συμμετοχές στις εθνικές ομάδες κάτω των 19 ετών. Ήταν σε διεθνή αποστολή, όταν σκόραρε ένα χατ τρικ εναντίον της Μολδαβίας και τον εντόπισαν, τσέκαραν οι άνθρωποι της Σαμπντόρια. Επισκέφθηκε το σύλλογο της Σέριε Α για προπονήσεις μίας εβδομάδας τον προηγούμενο χρόνο και τον επόμενο μήνα, προήχθη στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου. Είναι ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αυτή τη χρονιά στον αγώνα κόντρα στην ΑΙΚ για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι παρόμοιος στο στυλ παιχνιδιού με τον Κώστα Μήτρογλου, αφήνοντας πίσω του αμυντικούς με τα δυναμικά του τρεξίματα”.

Διαβάστε πατώντας εδώ το σχετικό δημοσίευμα του Guardian

ΛΗΜΝΙΟΣΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.