Στο β’ ημίχρονο τα γκολ…

Τέσσερις αγώνες έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ, πέντε εκτός έδρας. Στο γήπεδό του μετράει τρεις νίκες και μία ήττα, στις εξόδους δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες. Ως γηπεδούχοι, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δύο ματς με σκορ 1-0 (υπέρ τους) και δύο με 2-1 (το πρώτο υπέρ τους, το δεύτερο εις βάρος τους), ενώ ως φιλοξενούμενοι, μετρούν μια λευκή ισοπαλία και μία με 1-1, δύο ήττες με σκορ 1-0 και μία ήττα με σκορ 2-1.

Τα επτά γκολ έχουν σημειωθεί από πέντε παίκτες: δύο ο Τσιάρας, δύο ο Ντεπέτρις, από ένα Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης. Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο: ο Τσιάρας στις Σέρρες στο 8ο λεπτό και ο Ντεπέτρις στο 44ο στο Μενίδι. Τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν στο β’ μισό των αναμετρήσεων και συγκεκριμένα: από Τσιάρα με Χανιά στο 78′, από Ντεπέτρις με Λαμία στο 67′, από Διαμαντόπουλο στο 73′ και Τσιλιγκίρη στο 84′ με Παναιγιάλειο, από Σκοπελίτη στο 66′ με Απόλλωνα.

Αναφορικά με τα τέρματα που έχει δεχθεί η βολιώτικη ομάδα, αυτά μοιράζονται ως εξής: ένα μόνο στο α’ ημίχρονο (από τον Πέριτς του Παναιγιαλείου στο 43′) και επτά στο β’ (Φουρτάδο στο 69′, Αγγελούδης στο 85′ για τον Πανσερραϊκό, Κρόλ στο 54′ για τη Ζάκυνθο, Αθανασίου στο 85′ για τον Αχαρναϊκό, Γιοβάνοβιτς στο 48′ για την ΑΕΛ, αυτογκόλ Νικολόπουλου στο 55′ και Δεληζήσης στο 81′ για τον Απόλλωνα).

Μία φορά βρέθηκε ο Ολυμπιακός να προηγείται και έχασε το ματς (Σέρρες), μία φορά πέτυχε ανατροπή στο σκορ (με Παναιγιάλειο), μία φόρα προηγήθηκε αλλά πήρε ισοπαλία (με Αχαρναϊκό), μία φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ και εν τέλει παρά την ισοφάριση, έχασε (με Απόλλωνα), δύο φορές προηγήθηκε και κράτησε τη νίκη (με Χανιά, Λαμία), δύο φορές δέχθηκε γκολ και δεν είχε απάντηση (με Ζάκυνθο, Λάρισα). Δεκαπέντε γκολ συνολικά στους εννιά αγώνες των “ερυθρόλευκων” σημειώθηκαν από τους δύο μονομάχους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.