Τουρνουά beach soccer στο Χορευτό

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κένταυρος» Ζαγοράς συνδιοργανώνει και την φετινή θερινή περίοδο για 15η συνεχόμενη φορά Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος σε αυτήν την Αθλητική γιορτή. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, η ΚΕ.ΔΗ.ΖΑ.Μ και ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς.

Οι αγώνες του beach soccer θα γίνουν στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 03/08 έως και 08/08, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης. Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων των ομάδων θα γίνει δύο ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά στα γραφεία του Συλλόγου.

Πληροφορίες όσων αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην σελίδα μας στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site:(http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο.Κενταύρου Ζαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεωργιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.