Το εξώδικο του Blue star προς τον Ανδρέα Πάτση

Ύστερα από το εξώδικο που έλαβε ο Blue Star, απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον Ανδρέα Πάτση. Στην εξώδικη καταγγελία του ραδιοφωνικού σταθμού, μεταξύ των άλλων, αναφέρονται τα εξής: “Εμείς τηρούσαμε και τηρούμε τους νόμους, όπως είμαστε πεπεισμένοι –και θα διαπιστωθεί, μετά από ελέγχους των αρμοδίων αρχών- ότι πράξατε κι εσείς. Ουδέποτε διαδώσαμε αναληθείς ειδήσεις ή προσβλητικούς ισχυρισμούς, «που να συκοφαντούν και να πλήττουν προσωπικότητες και ανθρώπους» (κατά τη δική σας γενική διατύπωση της εξώδικης όχλησης). Η, δίκην διαταγής, προτροπή σας να «παύσουμε τις αναμεταδόσεις» μάλλον σε λάθος πρόσωπα απευθύνεται. Δικαιούστε – αν δικαιούστε – να διατάζετε υπαλλήλους σας, συνεργάτες σας, υφιστάμενούς σας, αλλά όχι εμάς! Η φωτιά στο αυτοκίνητό σας δεν προκλήθηκε από «εμπρηστικές και αήθεις δηλώσεις» (κατά τη δική σας έκφραση), αλλά από κοινό εμπρησμό, που τέλεσαν πρόσωπα άγνωστα σε μας και προφανέστατα και σε σας (διαφορετικά θα τα είχατε κατονομάσει). Αν και βεβαίως τοιούτου είδους δηλώσεις θα εδικαιούτο να κάνει ο ιδιοκτήτης του οχήματος που, κατά πληροφορίες μας, δεν είστε εσείς. Εν πάση περιπτώσει, τέτοιες ενέργειες ούτε επιδοκιμάσαμε, ούτε επιβραβεύσαμε, ούτε φυσικά προτρέψαμε κάποιον να τις εκτελέσει. Τις καταδικάζουμε ρητά και κατηγορηματικά. Η ιστορία της «Νίκης», την οποία πιθανότατα αγνοείτε, δεν έχει σχέση με πράξεις βίας, ούτε με πρακτικές της «νύχτας»

και συμπληρώνεται: “Διαβάζοντας την εξώδικη δήλωσή σας για πρώτη φορά διαπιστώνουμε ότι δεν αποκαλείτε τον εαυτό σας «Πρόεδρο», όπως μέχρι τώρα πράττατε σε όλες τις σχετικές συνεντεύξεις και δηλώσεις, αλλά ως «μέτοχο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Νίκης». Είμαστε περίεργοι να μας εξηγήσετε το λόγο αυτής της διαφοροποίησης!!!
Ανεξαρτήτως πάντως τούτου, η ουσιαστική, καθοριστική και αποκλειστική από σας διοίκηση της ΠΑΕ η Νίκη, δεν σας απαλλάσσει των σχετικών ευθυνών, αλλά το αντίθετο. Έτσι, εφόσον υποβληθούν σχετικές καταγγελίες, που, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, επίκεινται εκ μέρους φιλάθλων και συνδέσμων στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για τη διαχείριση της Νίκης, όπως ενδεικτικά για τα θέματα των εισιτηρίων διαρκείας, της εισπράξεως αμοιβών για διαφημίσεις, των ποσών που καταβλήθηκαν για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, των λαχνών που εξεδόθησαν αντί εισιτηρίων, κ.ο.κ. Τέλος, κε Πρόεδρε, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Νίκη Βόλου δεν είναι «επενδυτικό προϊόν», που «πουλάει ή δεν πουλάει», αλλά η ομάδα που δημιούργησαν οι πρόσφυγες στη Ν. Ιωνία Βόλου και μεγαλούργησε με την ιστορία της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την ιστορία της δεν σεβαστήκατε και αντιμετωπίσατε την ομάδα ως «προϊόν σούπερ μάρκετ». Παραλάβατε ομάδα και παραδώσατε «φάντασμα». Θα αναμέναμε μεγαλύτερη σεμνότητα και λιγότερη αμετροέπεια!!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.