Το «come back» του Αντόνιο Ανιέτε στο Βόλο

Στο Βόλο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου, Αντόνιο Ανιέτε. Ο ποδοσφαιριστής, που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους της ομάδας, αφού διέπρεψε με τη φανέλα της Νίκης στο περασμένο πρωτάθλημα και την «οδήγησε» στη Super League, αλλά και έφυγε και με τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή, αλλά και από την πόλη, επέστρεψε στο Βόλο, που μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τον κόσμο του.

Και μπορεί ο Ανιέτε να μην αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας που αγάπησε και με την πολύτιμη βοήθεια του κατάφερε μετά από 48 χρόνια να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τους ανθρώπους που δούλεψε μαζί τους και για τους φιλάθλους. Ο Ισπανός με κάθε ευκαιρία φωνάζει τη φράση που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των οπαδών και όχι μόνο, το «Vamos Niki».

Ο ποδοσφαιριστής, που πλέον θα αγωνίζεται σε ομάδα της Σόφιας, κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του, απολαμβάνει τις ομορφιές της Μαγνησίας, κάνει τα μπάνια του, βγαίνει με τους φίλους του και διασκεδάζει, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο Βόλος αποτελεί γι αυτόν σημείο – σταθμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.