Φιλανθρωπική καμπάνια με… άθλους από τον Λευτέρη Παρασκευά

Η δράση «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια» αποτελεί ακόμη μια φιλανθρωπική καμπάνια διάρκειας πέντε μηνών του κοινωνικά ευαισθητοποιημένου, του Βολιώτη, Λευτέρη Παρασκευά.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς θα λάβει μέρος σε 4 συνολικά extreme αθλητικά γεγονότα, ξεκινώντας με την πρώτη δράση τον Απρίλιο στην Ελλάδα και αποκορυφώνοντας τον Ιούλιο με τη συμμετοχή του στο πιο extreme τρίαθλο του πλανήτη: Το Enduroman, ArchtoArc. Ο πρώτος άθλος είναι η διαδρομή Αθήνα-Λαγονήσι, 40 χλμ τρέξιμο, 18 κολύμβηση και 130 ποδηλασίας.

Τον Ιούλιο του 2015, με σημείο εκκίνησης την Μαρμάρινή Αψίδα του Λονδίνου (MarbleArch), ο Λευτέρης θα επιχειρήσει να διασχίσει 460χμ, τερματίζοντας στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι (L’ArcdeTriumph). Ο στόχος του δεν είναι απλώς να τερματίσει (μόνο 18 αθλητές στον κόσμο τα έχουν καταφέρει) αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 61 ώρες και 27 λεπτά!

Αμφισβητώντας και ξεπερνώντας εντέλει τα σωματικά και ψυχολογικά του όρια, ο Λευτέρης ελπίζει με τον τρόπο αυτό, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συνανθρώπους του να ενδυναμώσουν τη φιλανθρωπική τους συνείδηση και εν γένει κοινωνική συμπεριφορά.

Μπείτε στην πλατφόρμα ammado.com(https://www.ammado.com/community/154459) και στηρίξτε την προσπάθεια του Λευτέρη κάνοντας μια γενναιόδωρη δωρεά που θα έχει έναν τόσο θετικό αντίκτυπο. Με την ολοκλήρωση της καμπάνιας ο ΔΕΣΜΟΣ έχοντας εντοπίσει τις πιο επείγουσες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανάγκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, θα παράσχει στους αρμόδιους οργανισμούς τα υλικά, προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.