«Αγώνα δρόμου» ενόψει Θεσπρωτού ο Τορεζάνι

«Φουλάρει», ελπίζοντας να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, ο Φράνκο Τορεζάνι, που ακόμα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις – Επιστρέφει ο Παρασκευαϊδης, εκτός ο τιμωρημένος Παπαγεωργίου.

Με υπερβάλλοντα ζήλο και ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς». Η παραπάνω αντίδραση των ποδοσφαιριστών των κυανόλευκων ικανοποιεί πλήρως τον νέο προπονητή της ομάδας, Στέφανο Ξηροφώτο, αλλά και τους συνεργάτες του, που προσπαθούν να διατηρήσουν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ύστερα κι από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

«Πεισμωμένος» μοιάζει και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της Νίκης, Φράνκο Τορεζάνι, που παρά τον περίεργο τραυματισμό που αποκόμισε την δεύτερη αγωνιστική (θλάση στο δικέφαλο), κόντρα στον Αχιλλέα, δείχνει τη διάθεση να προσφέρει, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά «παλεύει» με τον χρόνο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το Σαββατοκύριακο. Εύλογα, η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Θεσπρωτό θα κριθεί τις επόμενες μέρες από τον Στέφανο Ξηροφώτο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες απουσίες κι επιστροφές, υπενθυμίζουμε πως απών από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα είναι ο Νίκος Παπαγεωργίου, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ρήγα την περασμένη Κυριακή και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Στα θετικά περιλαμβάνεται η επιστροφή του Παρασκευαϊδη που εξέτισε την ποινή του, ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Αχιλλέα, στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο Βελεστίνο και βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού τιμ της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.