Χρ. Σπαθής: Δημιουργούμε αρνητικό σερί

Στους λόγους που στέρησαν το θετικό αποτέλεσμα από τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σπαθής, μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου με 2-1 στο “Π. Μαγουλάς”. Ο αρχηγός των Βελεστινιωτών τόνισε πως η γρήγορη ισοφάριση στο πρώτο μέρος και η ανατροπή του δεύτερου μέρους λειτούργησαν αρνητικά γι’ αυτούς, ενώ συμπλήρωσε πως το σύνολο του Λάκη Μπακάλη δημιουργεί αρνητικό σερί και πρέπει να κάνει τα πάντα για να μείνει προσηλωμένο στο στόχο και να επιστρέψει στις νίκες. Σημαντική ήταν και η έμμεση αναφορά του στην απουσία μεταγραφών τον Ιανουάριο, λέγοντας ότι μία δύο προσθήκες θα βοηθούσαν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χρ. Σπαθή:

“Γνωρίζαμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, θα οδηγούνταν κυρίως σε μονομαχίες και στη δύναμη. Η Νίκη μπήκε στο παιχνίδι καλύτερα απ’ ότι εμείς και μας πίεσε.

Στη συνέχεια εμείς ισορροπήσαμε, δημιουργήσαμε δύο αξιόλογες ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα όμορφο γκολ. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά δεχόμαστε ένα, δε θα πω απίθανο, γκολ, αλλά πέρασε από πολλά πόδια η μπάλα και θεωρώ ότι έδωσε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Νίκης. Κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως και ήταν ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς είχαμε την ίδια προσήλωση στο στόχο. Προσπαθούσαμε να κερδίσουμε χώρο στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από μία στημένη φάση, κάτι το οποίο λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των περισσότερων παικτών.

Παρόλ’ αυτά σε μία δύσκολη έδρα καταφέραμε να δημιουργήσουμε δύο αρκετά καλές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος για ακόμη μία φορά φεύγουμε, όπως και στο τελευταίο διάστημα, ηττημένοι. Δυστυχώς, έχουμε δημιουργήσει ένα αρνητικό σερί, κάτι το οποίο δεν είναι καλό για καμία ομάδα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να συνεχίσουμε πιο προσηλωμένοι στο στόχο. Δε διαθέτουμε και την πληρέστερη ομάδα, με μία δύο προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις θα ήταν και διαφορετική η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και θα ήμασταν πολύ υψηλότερα.

Πληρώνουμε κάποια λάθη στην άμυνα, ενώ σκοράρουμε εύκολα. Εμείς θέλουμε ό,τι αρνητικό είχαμε σε αυτό το παιχνίδι να το διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.