Δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία με Πιερικό για τον Ρήγα

Το τελικό 1-1 για τον Ρήγα Φεραίο κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη είναι ένα θετικό αποτέλεσμα από τη μία πλευρά, λόγω της πολύ φτωχής συγκομιδής της ομάδας του Λάκη Μπακάλη στα εκτός έδρας παιχνίδια, από την άλλη θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Οι Βελεστινιώτες ήταν αυτοί που με πέναλτι του Σπαθή στο 44’ προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν, ενώ στο τέλος είχαν μία σημαντική στιγμή κι ενώ είχαν ισοφαριστεί στο 65’, να πάρουν το διπλό με τον Κιπτίου.

Ο Ρήγας ξεκίνησε φουριόζος, κάτι που αποδεικνύει το δοκάρι του Σέττου μόλις στο 1’, ενώ στο 27’ ο παρτενέρ του στην επίθεση Τζοβάρας είχε κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Κιπτίου, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε. Ο ίδιος παίκτης στο 41’ νικήθηκε και πάλι από τον Σοϊλεμέζογλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά τη σκαστή κεφαλιά που επιχείρησε. Ωστόσο, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 44’ στο πέναλτι του Σπαθή, το οποίο κέρδισε ο Γκίκας (0-1).

Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός ανέβηκε και η πίεσή του έφερε αποτέλεσμα στο 65’, με την ισοφάριση του Σίμου Παπαδόπουλου, ο οποίος έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ, που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά εντός της εστίας του Παπαγιάννη.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις και σε χαμηλές στροφές, για να φτάσουμε στο 89’, όταν το μακρινό σουτ του Κιπτίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Σοϊλεμέζογλου. Το πρώτο τρίποντο δεν ήρθε, αλλά η δεύτερη ισοπαλία σε έξι ματς μακριά από το Βελεστίνο είναι κέρδος για τον Ρήγα και βαθμολογικό και ψυχολογικό, αφού έδειξε ότι μπορεί πολύ καλύτερα εκτός έδρας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Συμεωνίδης (46’ Αγαθαγγελίδης), Τριανταφυλλίδης (46’ Κοκονάζι), Λούγκος, Σ. Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γκάγκας, Βουραζέρης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Γεωργατζής, Αλεξίου, Γκίκας (88’ Λάμπρου), Κυπτίου, Σέττος (91’ Τσελεπής), Τζοβάρας ( 80’ Χυσάι)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.