Διαμαρτύρεται για την υποδοχή της αποστολής ο Ρήγας Φεραίος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος, διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας τους στο Πανθεσσαλικό, αλλά και για τη δήλωση του κ. Καβακά ότι κατ’ εντολή του οι παίκτες του δεν τήρησαν το fair play σε συγκεκριμένη φάση, όπως και για τη διαιτησία σε ό,τι αφορά τη φάση του πέναλτι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι παράγοντες του Ρήγα Φεραίου εκφράζουν τη λύπη τους για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι ανέβασαν τους τόνους κατά την άφιξη αποστολής μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όσον αφορά τη μη καλή σήμερα διαιτησία για την ομάδα μας, θα επικεντρωθούμε στη φάση του πέναλτι. Φαίνεται και στο βίντεο πως, ακόμα κι αν υπάρχει παράβαση, έχει συμβεί ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Πιστεύουμε παράλληλα πως ως μεγάλος σύλλογος με μακρά θητεία στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει να τηρεί τον αθλητικό όρο «Ευ αγωνίζεσθαι», δηλαδή το Fair Play, λειτουργώντας ως παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ομάδες και όχι να το αποφεύγει κατ’ εντολή του προπονητή του. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου που είχε άψογη συμπεριφορά και ήταν φιλόξενος όπως συνηθίζει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.