Διαμαρτυρία Σκιάθου για το εξ αναβολής ματς με τον Άρη Μ.

Ανακοίνωση σχετικά με το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων εξέδωσε η Σκιάθος, διαμαρτυρόμενη ότι υπάρχει πρόθεση να διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη 26/1, ενώ οι διοικούντες της νησιωτικής ομάδας ισχυρίζονται ότι είχε συμφωνηθεί με τον Άρη να γίνει στις 2/2, επιρρίπτοντας ευθύνες στη βολιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η καινούργια χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Α.Ο Σκιάθου και αυτό δεν έχει να κάνει με το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) άτυχο αποτέλεσμα με την ομάδα του Πυράσου για το πρωτάθλημα αλλά με την ενημέρωση μας ότι υπάρχει η πρόθεση να οριστεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων την προσεχή Πέμπτη 26/1/17.

Ένα παιχνίδι, που μπορούσε να διεξαχθεί βάσει προγράμματος, εάν η ομάδα του Άρη Μελισσατίκων δεχόταν να ταξιδέψει προς το νησί μας με το θαλάσσιο ταξί από τον Κατηγιώργη, πράγμα που το οποίο είχαμε προτείνει.

Ένα παιχνίδι που έχει αλλάξει ημέρα διεξαγωγής 4 ΦΟΡΕΣ με υπαιτιότητα της ομάδος του Άρη Μελισσατίκων. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να διεξαχθεί την ημέρα και ώρα που ο Α.Ο Σκιάθου επιθυμούσε, όντας γηπεδούχος.

Ένα παιχνίδι, για το οποίο στην τελευταία μας επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη Μελισσατίκων είχε βρεθεί η χρυσή τομή να διεξαχθεί την Πέμπτη 2/2/17, ημέρα που θα διεξαχθεί και το άλλο εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο Σκοπέλου και τον Γ.Σ Αλμυρού!

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους ο Άρης Μελισσατίκων “καίγεται” να γίνει το παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη και τι αυτό εξυπηρετεί. Αυτό είναι κοινό μυστικό στις τάξεις όλων όσων ασχολούνται με το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Έχουμε κουραστεί να ακούμε βαρύγδουπες δηλώσεις από ανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία μας “καρφώνουν” πισώπλατα. Χορτάσαμε από λόγια… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Η στάση αναμονής που κρατήσαμε μέχρι τώρα , ωρίς να γινόμαστε γραφικοί με συνεχόμενες ανακοινώσεις, γκρίνιες και γλειψίματα, εκλαμβάνεται τελικά ως αδυναμία. Εάν αυτό επιθυμούν κάποιοι τότε να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν απέναντι τους. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι ο Α.Ο Σκιάθου σκέφτεται και λειτουργεί πάντα με γνώμονα τη διαφάνεια και το καθαρό ποδόσφαιρο.

Για όλους, λοιπόν, τους παραπάνω λόγους και λαμβάνοντας υπόψη ότι σκοπός ‘κάποιων’ είναι να μας υποτιμήσουν, να μας υποβαθμίσουν και να μας εμπαίξουν, το Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούν σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει για ακόμη μια φορά το βροντερό παρών στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη Μελισσατίκων, να αποτελέσει τον 12ο και σημαντικότερο μας παίκτη και να δείξει σε όλους όσους μας θεωρούν τελειωμένους τι θα πει «ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»… Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους».

ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ

ΣΚΙΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Εκ μέρους του Δ.Σ,

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθου

Γιώργος Μιτζέλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.