Γ. Παρασκευάς: «Για μας δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου»

Ως ένα τοπικό ντέρμπι που δεν είναι ζωής ή θανάτου αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου το σημερινό με τη συμπολίτισσα Νίκη, όπως φαίνεται και στις δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports ο βασικός παίκτης της ομάδας του Φώνη Μαυρομιχάλη, Γιώργος Παρασκευάς.

Αρχικά για το αν δεν είχε έρθει η ήττα στη Νίκαια θα αντιμετώπιζαν αλλιώς το αυριανό ματς, ο έμπειρος φόργουορντ απάντησε: «Σε καμία περίπτωση, γιατί μια τέτοια ήττα σε πεισμώνει και περισσότερο, βλέπεις τα λάθη σου και δε θες να τα επαναλάβεις. Για μας δεν είναι ούτε το ματς της χρονιάς ούτε τελικός. Δεν είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Είναι ασφαλώς το μεγαλύτερο τοπικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες κυνηγάνε μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Δε θα ξεκαθαριστεί κάποια προνομιούχος θέση αύριο. Δεν έχει καμία σημασία για τα πλέι οφ, να βγεις πρώτος ή δεύτερος, γιατί μετά ξεκινούν όλοι από το μηδέν. Η Νίκη θέλει να μας κερδίσει, γιατί έχασε στον πρώτο γύρο και με βάση το γεγονός ότι έχει τρεις συνεχόμενες ήττες με μας είμαστε ένας κακός δαίμονας γι’ αυτούς. Εμείς πάμε να κοντράρουμε τον αντίπαλό μας, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και δεν πρόκειται για κάτι, το οποίο πρέπει να μας αγχώσει, καθώς ούτε τελικός είναι ούτε κρίνεται κάτι.

Το θέμα είναι να επικρατήσει μία κόσμια ατμόσφαιρα. Καλό θα ήταν να υπάρχει κόσμος και από τις δύο ομάδες, αλλά αυτό δε γίνεται για ευνόητους λόγους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι όλη τη βδομάδα και πάμε ν’ αγωνιστούμε σε ένα ματς σαν όλα τ’ άλλα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε, για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Αφήσαμε πίσω την εμφάνιση με τη Νίκαια, τα βάλαμε κάτω, προβληματιστήκαμε, είδαμε και το βίντεο και νομίζω ότι μία τέτοια ήττα έχει και τα θετικά της, γιατί βλέπεις τα λάθη σου, δουλεύεις πάνω σ’ αυτά και ισορροπείς τα πράγματα».

Σχετικά με το αν το φετινό ματς θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το περσινό στο ίδιο κλειστό, που ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει με μεγάλη διαφορά ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε: «Και τα δύο ρόστερ έχουν αλλάξει. Καμία σχέση με το περσινό, είναι δύο διαφορετικά ματς. Εμείς για παράδειγμα είχαμε τον Βλήτσιο, τώρα τον έχει η Νίκη. Εμείς φέτος έχουμε τον Γεωργίου, η Νίκη έχει τον Μπόγδανο. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πως οι τακτικές πάνε λίγο στην άκρη, γιατί κακά τα ψέματα τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερός, θα πάρει και το παιχνίδι. Η Νίκη μας υπολογίζει και το άγχος πάει στον γηπεδούχο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.