Γ. Ξάνθης: «Δεν είπε ο Πάτσης ότι επιστρέφει»

Δηλώσεις στον Blue Heart έκανε ο κ. Γιάννης Ξάνθης την Παρασκευή, λέγοντας ότι δεν είναι απλά τα πράγματα για την επιστροφή Πάτση και πως όλα θα κριθούν το καλοκαίρι. Συνοπτικά η τοποθέτησή του:

«Εμένα μου έγινε μια πρόταση από έναν όμιλο φιλάθλων που συγκέντρωσαν υπογραφές για την επιστροφή Πάτση. Όχι πρόταση από τον Πάτση. Από εκεί και πέρα με ρώτησαν αν είμαι σύμφωνος με το θέμα του κ. Πάτση. Εφόσον η ομάδα έχει πρόβλημα, εγώ είμαι ο μοναδικός που επιμένω ότι η ομάδα πρέπει να πάει μέχρι τέλος όπως είναι, είναι λάθος η ομάδα να αλλάζει διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, με ρώτησα πώς το βλέπω. Για να δεχθώ εγώ να συμμετέχω θα πρέπει να υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις και πράγματα που πρέπει να γίνουν. Εγώ δεν είπα ότι έρχεται ο Πάτσης. Επικοινώνησα μαζί του, παρακολουθεί τα δρώμενα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είπε ότι επιστρέφει.

Εύκολο δεν είναι να δραστηριοποιηθεί ο κ. Πάτσης, αλλά ούτε είναι δύσκολο. Εγώ δεν μίλησα για πραξικόπημα, για να πάρω τον Ερασιτέχνη. Ήμουν πρόεδρος και παραιτήθηκα. Εάν η ομάδα είναι σε κακό χάλι και είναι υπό διάλυση και προ εβδομάδας αυτό φαινόταν, τώρα τι έγινε; Άλλαξε; Αυτοί που είχαν αμφιβολίες προς το πρόσωπο του κ. Τζήμα τι έγινε; Δεν υφίσταται θέμα Πάτση και αν δημιουργηθεί θέμα, θα δημιουργηθεί με νόμιμες διαδικασίες και μετά το καλοκαίρι. Δεν είναι απλά τα πράγματα.

Άκουσα τον κ. Τζήμα και είπε να ζητήσω συγγνώμη. Από ποιον και για ποιο λόγο; Εμένα ο κ. Τζήμας τρεις φορές μου ζήτησε την οικονομική του βοήθεια και τις δυο το έκανα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.