Και τώρα δύο ακόμα… εκπλήξεις

Ο Σάκης Τζήμας “ζέστανε” τον κόσμο της Νίκης, με τη μεταγραφή του Νέτι Μέτσε και την άμεση ένταξή του στο ρόστερ και την προετοιμασία και τον προετοίμασε για δύο ακόμα μεταγραφικές “εκπλήξεις”, όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανόλευκων, υπάρχουν στα “σκαριά” δύο ακόμα κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι, που θα “κλείσουν” προς το παρόν το ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η πρώτη αφορά. φυσικά, τη θέση του κεντρικού επιθετικού, κάτι που έτσι κι αλλιώς είχε προμηνύσει ο κ. Τζήμας, μέσω ανάρτησής του στην επίσημη ομάδα της Νίκης στο Facebook. Αδιαμφισβήτητα, η Νίκη χρειάζεται ακόμα ένα σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Κορέτα κατά την αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής, δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα, το οποίο να ενδιαφέρει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η δεύτερη κίνηση έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στους κυανόλευκους. Πρόκειται για διακαή πόθο του Τζήμα, αλλά και του Λεωνίδα Μπίλη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι δύο κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να πείσουν τον παίκτη να επιστρέψει στο Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης, καθώς υπολογίζουν πολλά πάνω του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.