Κέρδισε ο “διαβασμένος” Ρήγας την μετριότατη Νίκη (2-0) (video)

Ο Ρήγας Φεραίος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας 2-0 τη Νίκη Βόλου στο Βελεστίνο – “Κλειδί” το γρήγορο γκολ του Σέττου (6′) για τους Βελεστινιώτες, μοιραία η αποβολή του Παπαγεωργίου στο 40′ για τους φιλοξενούμενους.

Για τους γηπεδούχους, ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε για τη διάταξη της βασικής του ενδεκάδας το 4-2-3-1, με τον Παπαγιάννη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Χατζηαθανασίου, αριστερά τον Σπαθή και τους Βουραζέρη και Γκάγκα στο κέντρο της άμυνας. Κόφτες ήταν οι Γεωργατζής και Αλεξίου, ενώ στα άκρα επιλέχθηκαν οι Ζαχαράκης και Γκίκα, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Καθαρό “10αρι” ο Κώστας Κυπτίου, με την “αιχμή του δόρατος” να είναι ο Σέττος.

Για τη Νίκη, ο Λεωνίδας Μπίλης παρέταξε την ομάδα του, επίσης, με 4-2-3-1 και επέλεξε τον Τζήμα στη θέση του “άσσου”, δεξί μπακ τον Παπαγεωργίου, αριστερά τον Δημολιό και στα στόπερ τους Ναουμίδη και Παπαδήμα. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Ζενούνι και Πετράκος, ενώ μπροστά τους ως επιθετικός χαφ κινείτο ο Μάριος Παπαδόπουλος. Στα άκρα αγωνίστηκαν οι Μαλακασιώτης και Νικλητσιώτης, αλλάζοντας συνεχώς πλευρές, με τον Κορέτα να παίζει ως μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.