Κοπή πίτας αύριο για τον ΣΔΥΒ

Η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, που γίνεται στην αρχή κάθε έτους και ανοίγει με κέφι τη νέα αγωνιστική σεζόν για όλα τα μέλη, προγραμματίστηκε για αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Στο κέντρο «Το Παρκάκι» Γιάννη Δήμου 139 με Γαμβέτα και ώρα 9.00μμ, καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, με φίλους και τις οικογένειές τους, για φαγητό, ποτό, διασκέδαση και χορό με ζωντανή μουσική.

Θα γίνουν οι καθιερωμένες βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών, που προσφέρουν διαχρονικά στα δρώμενα της Μαγνησίας και όχι μόνο, ενώ στο video wall θα προβάλλεται βίντεο με όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου και των μελών που έγιναν το 2016. Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας 2017, θα προσφερθούν στους τυχερούς δώρα από χορηγούς, ενώ η συνέχεια θα γίνει με ατέλειωτη διασκέδαση!

Η τιμή θα είναι στα 13 ευρώ ανά άτομο, με φαγητό, κρασί. Τις προσκλήσεις για την εκδήλωση μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι (έως σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου) από τους Κώστα Κυριαζή, Σπύρο Τρύφωνος, Παντελή Σάμιο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421023523, 2421071770.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.