Μανάλης: Είπα κατευθείαν το ναι στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων Σταύρος Μανάλης, μίλησε magnesiasports.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, που διακρίθηκε ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν στον Φωστήρα, τόνισε στις δηλώσεις του ότι με το που έγινε η πρόταση του Ολυμπιακού είπε κατευθείαν το «ναι».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άνθρωποί του με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και έδειξαν πόσο με θέλουν. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και γι’ αυτό ήρθα και εγώ εδώ, για να βοηθήσω όσο μπορώ πιο πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», σημείωσε αρχικά ο νεαρός αμυντικός, ενώ όταν του ζητήσαμε να συστηθεί στους φιλάθλους της νέας του ομάδας, ανέφερε:

«Είμαι ένας επιθετικογενής πλάγιος μπακ, που θα προσπαθώ να βοηθώ όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα επιθετικά, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία και τις εντολές του κόουτς, που θα κάνω ό,τι μου πει. Αυτό που έχω να πω στους φιλάθλους είναι ότι θα δίνω το 1000% των δυνατοτήτων σε κάθε παιχνίδι, για ν’ ανέβουμε κατηγορία και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Σχετικά με το αν η συμφωνία έκλεισε αμέσως, επισήμανε: «Η συμφωνία ήταν πολύ εύκολη. Με το που με πήρε ο Ολυμπιακός τηλέφωνο, ενθουσιάστηκα και είπα κατευθείαν είπα το “ναι”. Τα βρήκαμε μέσα σε δέκα λεπτά. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο βήμα που έχω κάνει στην καριέρα μου, γιατί είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, με πολύ φίλαθλο κόσμο. Μακάρι να βγούμε κατηγορία και να μείνω και του χρόνου, αν με έχει ο Θεός καλά».

Ο Μανάλης έχει γεννηθεί στις 31/10/94 κι έχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του 7 συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό στη Football League και 68 στη Γ’ Εθνική με Αχαρναϊκό, Αστέρα Βάρης και Φωστήρα, που ήταν η τελευταία του ομάδα, πραγματοποιώντας μια πολύ γεμάτη χρονιά με 27 ματς και ένα γκολ. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είχε κλείσει εδώ και μέρες, αλλά ο παίκτης έπρεπε να περιμένει να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.