Νέα καταγγελία ΟΣΦΠ για ασυμβίβαστο Μελισσανίδη λόγω ΟΠΑΠ

Νέες αιτιάσεις για ασυμβίβαστο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που διεξήχθη παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Η πλευρά της πειραϊκής ομάδας, που εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, υπογράμμισε ότι πρόκειται για «εξάμβλωμα» η συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, από τη στιγμή κατά την οποία είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την Πολιτεία να εξετάσει το θέμα και να το λύσει, από τη στιγμή που επίκειται νέος αθλητικός νόμος.

Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως, και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Οι ενστάσεις του γνωστού ποινικολόγου εδράζονται στην απόφαση της ΠΑΕ Βέροια να αλλάξει τη στοιχηματική εταιρεία που διαφήμιζε στη φανέλα της πέρυσι, επιλέγοντας τον ΟΠΑΠ.

Ο κ. Κούγιας έκανε επίσης λόγο για ασυμβίβαστο, επικαλούμενος το λόγο που είχε προβάλει και ο Ολυμπιακός.

«Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη ημέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στη φανέλα της. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.