ΝΙΚΗ για να …. καταλαγιάσει το κύμα

Μία από τις αγαπημένες ατάκες του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, Θ. Τζήμα, είναι «να καταλαγιάσει το κύμα», την οποία ανέφερε αρκετές φορές την βδομάδα που τελειώνει και η οποία μόνο ήρεμη δεν ήταν για τη Νίκη.

Απόλυση προπονητή και αντικατάστασή του, δηλώσεις του απελθόντος τεχνικού Λεωνίδα Μπίλη κατά του Τζήμα, παραιτήσεις μελών της διοίκησης (ένα εκ των οποίων, η Φωτεινή Κοκκινάκη, ήταν πολύ σκληρή τόσο για τον μέχρι πρότινος στενό της συνεργάτη στη διοίκηση όσο κατά του νέου τεχνικού Στ. Ξηροφώτου) συνθέτουν μία εικόνα αναταραχής, που όλοι εύχονται να μην επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο αυριανό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο Π. Μαγουλάς (16.00, με διαιτητή τον Τσιμεντερίδη Σταύρο από την Κοζάνη και με γενική είσοδο 10 ευρώ και 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών).

Μέσα σε ένα κλίμα που μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, η Νίκη καλείται με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Στέφανο Ξηροφώτο, τον οποίον είχε κερδίσει στο νήμα ο Μπίλης το καλοκαίρι στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, να δείξει ότι αφήνει πίσω της μία έντονη περίοδο και μέσα από μία αγωνιστική επιτυχία, να επιστρέψει όχι μόνο στα τρίποντα μετά την ήττα από τον Ρήγα με 2-0, αλλά κυρίως στην ηρεμία.
Ο Θεσπρωτός σίγουρα δεν είναι η περσινή ομάδα, αφού αποδυναμώθηκε, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει η Νίκη αύριο είναι να αφήσει στην άκρη όσα την πλήγωσαν τις προηγούμενες μέρες και όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστοι οι παίκτες της να κάνουν το καθήκον τους εντός των τεσσάρων γραμμών.
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και δεν αναφερόμαστε στην αλλαγή προπονητή, αλλά στα όσα επακολούθησαν αυτής, ευχή όλων είναι να μην επηρεάσουν τη συμπεριφορά του κόσμου αλλά και την προσέλευσή του. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι για μία ακόμη φορά θα πράξει αυτό που πρέπει, προκειμένου να βοηθήσει, όπως αυτός ξέρει, την ομάδα, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα δώσει το παρών ο Τορεζάνι, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Παρασκευαΐδης, αντίθετα για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει ο νεαρός Παπαγεωργίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.