O Γ.Σ. Αλμυρού στον τελικό, 2-0 τον Πύρασο

Ο Γ.Σ. Αλμυρού προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, καθώς η ομάδα του εορτάζοντα Θάνου Θεοδώρου, που πήρε το καλύτερο δώρο από τους παίκτες του, επικράτησε στην έδρα της του Πυράσου με 2-0 στον πρώτο μονό ημιτελικό.

Στο 4’ ο Κοντοβάς μετά από σέντρα σουτ από τα δεξιά προώθησε την μπάλα στο πίσω δοκάρι σε κενή εστία, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 13’ οι ποδοσφαιριστές του Πυράσου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυντικού εντός περιοχής μετά από δυνατό πλάγιο άουτ από τα δεξιά του Βαν Ντε Γουίχε (ο παίκτης που έρχεται σε επαφή με την μπάλα δεν είναι ο Πλαβός, που είχε πάρει νωρίς την κίτρινη κάρτα, και απλώς παρακολουθεί, αλλά ο Καψιώτης). Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διατείνονται πάντως ότι ο βοηθός μετά παραδέχτηκε ότι έγινε χέρι, αλλά δεν το είπε στον Σκουλά, γιατί το θεώρησε ακούσιο.

Το 1-0 έγινε στο 38′ μετά από συνδυασμό Αραμπατζή-Κρανά-Νασιακόπουλου και Κωτσιαρίδη, με τον τελευταίο να κάνει ένα άπιαστο γωνιακό σουτ με το αριστερό και να ανοίγει το σκορ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Το 2-0 ήρθε στο 60’ με εκπληκτικό γκολ του Αραμπατζή, που εκμεταλλεύτηκε μέσα στην περιοχή ασθενή απόκρουση αντίπαλου αμυντικού μετά από φάουλ του Νασιακόπουλου. Λίγο πριν ο Μαλισσόβας παραλίγο να ισοφαρίσει για τον Πύρασο, έχοντας σουτ στο δοκάρι, ενώ τον μιμήθηκε στο 75’ ο Π. Κόκας. Στο 77′ ο Πύρασος έμεινε με εννιά παίκτες, με τους Στεφανή αρχικά στο 61′ για δυνατό μαρκάρισμα και Σφάκα για διαμαρτυρία να αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη.

Οι φιλοξενούμενοι και με εννιά δεν τα παράτησαν, παρόλ’ αυτά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης (70′ Μακανίκας), Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Ακασού, (73′ Τσάτσιος), Κρανάς, Νασιακόπουλος (65′ Θωμαΐδης), Αραμπατζής, Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε (46′ Π. Κόκκας), Μπασδάνης, Στεφανής, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας, Σφάκας, Κατής, Σιώμος (64′ Δαμάσκος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.