Ολυμπιακός Βόλου: Κάνατε το ΔΑΚ Κατερίνης έδρα μας, σας ευχαριστούμε

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην Κατερίνη χθες, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των ερυθρολεύκων, αναφέροντας σε αυτήν πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί και επιβάλλεται ο κόσμος της ομάδας να παραμείνει συσπειρωμένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις και πήρε μία πολύτιμη νίκη στην έδρα του Πιερικού.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε και βρέθηκε στο ΔΑΚ Κατερίνης δίνοντας παλμό και στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας.

Η φωνή των φιλάθλων μας ακούστηκε δυνατά στο ΔΑΚ Κατερίνης και κατάφεραν να κάνουν το γήπεδο έδρα, δείχνοντας γι’ ακόμη μια φορά την αγάπη τους στην ομάδα μας.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε στο πλευρό μας όλους εσάς που αγαπάτε την ομάδα μας.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι!

Στο μεταξύ, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Πιερικού για την φιλοξενία, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα και ιδιαιτέρως τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Γεώργιο Τζήμα για την άψογη συνεργασία”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.