Παγκαλίδου, Σκαμάγκας και Κρίκης οι τυχεροί στην κοπή πίτας του Ολυμπιακού Βόλου

Σε πανηγυρικό κλίμα, με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, προπονητών, γονέων, παραγόντων, προσκεκλημένων, φιλάθλων και δημοσιογράφων, η οικογένεια του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έκοψε τη βασιλόπιτα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Το φλουρί της βασιλόπιτας, η οποία ήταν πρόσφορα της ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΟΣ, για το ποδοσφαιρικό τμήμα κέρδισε ο εκ των φροντιστών της ομάδας, Κώστας Κρίκης, στις γυναίκες του μπάσκετ η αθλήτρια Παγκαλίδου Νένα και στους άνδρες του μπάσκετ ο αθλητής Σταμάτης Σκαμάγκας. Δώρα υπήρχαν και για τους τυχερούς σε όλα τα τμήματα που διατηρεί ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στη λαχειοφόρο, η οποία έγινε για όλους τους παρευρισκόμενους και στην οποία κληρώθηκαν δύο tablet προσφορά του Καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Βόλο των κ.κ. Γιώργου Ριτσάκη και Πέτρου Μπατζιάκα, τα τυχερά νούμερα που έβγαλαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κοντούλης και Πολυδούλης ήταν το Νο 291 και το Νο 102 και οι τυχεροί παρέλαβαν αμέσως το δώρο τους από τα μέλη της Διοίκησης.

Επόμενη εκδήλωση είναι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο Οικογενειακό Κέντρο ΓΚΑΖΙ, χορηγού των ομάδων μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.