«Παίζουν» την πρόκρισή τους Νέοι Αθλητές και ΑΕΒΔ

Νέοι Αθλητές Νίκης και ΑΕΒΔ προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00), που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ως δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από τον Γ.Σ. Βόλου.

Για τους τυπικά γηπεδούχους Νέους Αθλητές Νίκης, το παιχνίδι αυτό, όπως όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης, αποτελούν δυνατά φιλικά προετοιμασίας, κάτι, όμως, που σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως θα δεχτούν να χάσουν με τα χέρια κατεβασμένα. Οι Τύμπας-Μανωλόπουλος δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Νικολόπουλο (οικογενειακοί λόγοι) και Λωρίτη (τραυματισμός).

Από την άλλη, η ομάδα του Διμηνίου έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της στον θεσμό και θέλει να «κλειδώσει» την πρόκρισή της, ως το τυπικό φαβορί. Ο Πάρις Λότφι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ, κάτι που του δημιουργεί έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» σε ό,τι αφορά τις επιλογές του. Άπαντες επιδιώκουν την πρόκριση και πιστεύουν πως αν η ΑΕΒΔ παίξει το μπάσκετ που ξέρει, θα έρθει και το «ροζ φύλλο» της πρόκρισης.

Στο άλλο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, ο τελευταίος κι αδιάφορος Α.Σ. Φαρσάλων υποδέχεται τον πρώτο και προκριθέντα Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου (Σάββατο, 18:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.