Επιστολή στον Κοντονή ο Μπ. Πάσχος

Μετά το υπόμνημα που απέστειλε η πλευρά του κ. Μπατζιάκα στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, ήρθε η σειρά του Μπάμπη Πάσχου να αντιδράσει και να στείλει επιστολή για να απαντήσει σε όλα αυτά που καταγγέλλει η πλευρά του πρώην προέδρου.
Συγκεκριμένα η επιστολή:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
με έκπληξη είδαμε στη στα ΜΜΕ μια επιστολή του απελθόντος προέδρου και νυν μέλους τη ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκα Αναστάσιου προς εσάς, στην οποία επικαλείται την δήθεν νομιμότητα και μάλιστα και το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ το οποίο με αλλεπάλληλες προσφυγές εναντίον της, καταστρατήγησε και είναι υπόλογος έναντι της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία και τον έχουμε ήδη παραπέμψει.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συνεδρίαση αναδιάρθρωσης της 30ης Ιουνίου είναι καθόλα σύννομη, με βάσει το καταστατικό της ΕΠΣΘ, την κείμενη νομοθεσία και τις διατάξεις της πολιτείας. Άλλωστε ο απελθών πρόεδρος εφάρμοσε ακριβώς τις ίδιες διατάξεις του καταστατικού της ΕΠΣΘ, (άρθρ.33 παρ2,αρθρ.35.1,αρθρ.36 παρ2,αρθρ.
36 παρ 5,αρθρ.19 παρ.5,αρθρ 55 παρ 1) αντίγραφα των οποίων και σας αποστέλλουμε , πριν δύο μήνες περίπου για να πάψει από τη θέση του τον τέως Γεν.Γραμματέα κ. Ακσιαλή, και μάλιστα απόντος του ιδίου στο εξωτερικό! Επίσης σας καταθέτουμε και αντίγραφο της καταγγελίας-μηνυτήριας αναφοράς που καταθέσαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με αρ. πρωτ.1612/2-7-2015 για σωρεία αυθαίρετων πράξεων στις οποίες προέβει ο απελθών πρόεδρος μετά τις 30-6-2015 (αλλαγή κλειδαριάς,αφαίρεση σφραγίδας, βιβλίο πρωτοκόλλου, κλείδωμα των γραφείων της ΕΠΣΘ)
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, δύο πράγματα θα συνεχίζουν να παραμένουν σταθερές αξίες κι αυτά είναι η δημοκρατία και η ευνομούμενη πολιτεία.Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να παραπέμψετε τον κ.Μπατζιάκα να προσφύγει στην δικαιοσύνη, αφού νομίζει πως έχει δίκιο. Θεωρούμε πως επιτελείτε ένα πολύ σοβαρό έργο στον χώρο του αθλητισμού και ο χρόνος σας είναι τόσο πολύτιμος που δεν σας επιτρέπει να ασχολείστε με επουσιώδη θέματα, όπως ο καημός ενός τέως προέδρου της ΕΠΣΘ.
Πάσχος Χαράλαμπος, πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.