Ισοπαλία στο φιλικό στο Διμήνι

Ισόπαλο με 4-4 έληξε το σημερινό φιλικό της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου στο γήπεδο Διμηνίου με την τοπική ΑΕΔ. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς διεξήχθη με διαιτητή τον φροντιστή της ΑΕ Διμηνίου, ενώ για τους γηπεδούχους έπαιξαν τρεις 13χρονοι και ο γυμναστής της ομάδος!

Το 1-0 στο 10ο λεπτό με αυτογκόλ του Λαρίση με το τακουνάκι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσουκάλη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 35′ με κεφαλιά του Φαρασόπουλου, απείλησαν επίσης με σουτ του Τσουκάλη και φάουλ του Μαυρίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης. Για τη Νίκη Βόλου, ο Στ. Βουρδάκης νικήθηκε στο 2ο λεπτό σε τετ-α-τετ από τον Ανατολή, ο Μπλούχος είχε διαγώνιο συρτό σουτ λίγο άουτ, ο Λαρίσης έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά που πέρασε πάνω από το οριζόντιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερες οι συγκινήσεις με τα επτά συνολικά τέρματα. Η Νίκη ισοφάρισε με πέναλτι του Μπλούχου, η ΑΕΔ προηγήθηκε ξανά με γκολ του Αναστασίου, ο Γκλαβίνης έκανε το 2-2 και ακολούθησαν δύο τέρματα με τους Φουρκιώτη, Τσουκάλη (πέναλτι). Οι “κυανόλευκοι” του Κώστα Μπράτσου μείωσαν σε 4-3 με τον Στ. Βουρδάκη και πέτυχαν το 4-4 με τον Κουτσαρνάκη.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Ανατολής, Ζάγκας, Αναστασίου, Βητόπουλος (42′ Κατσούδας), Μαυρίδης, Φαρασόπουλος, Σταματόπουλος, Κυριάκος, Φουρκιώτης, Τσουκάλης, Αποστολίδης.
Νέοι Νίκης Βόλου: Γρηγοριάδης, Ντ. Βουρδάκης (20′ Γκλαβίνης), Ράπτης, Τσέργας, Μπλούχος, Λαρίσης, Καρακώστας, Στ. Βουρδάκης, Ματθαίου, Χρ. Γκάμπας, Μπακογιάννης. Έπαιξαν και οι Κουτσαρνάκης, Δημουλάς, Ρακής, Αράπογλου, Λάμπρου, Δ. Γκάμπας, Κελεσίδης, Στεργίου, Πύλος, Νταής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.